Nytt bad med enkle midler

En total oppussing av badet blir ofte kostbart, og økonomien eller tiden kan stoppe oss. Frisk opp badet ditt på en billig og enkel måte!

 

1. Nytt tekstil

Det enkleste og letteste trikset er å kjøpe nye håndklær og badematter. Om man bytter ut fargene eller holder det enkelt og rent spiller ingen rolle. Hold håndklærne ryddige enten ved å legge de fint sammen eller henge de opp. Velg håndklær med god kvalitet og i samme fargeskala, det vil gi en fin helhet på baderommet.

2. Rengjør og mal fugene

Når fugene har fått gule og misfargede farger ser fort hele badet møkkete ut. Å male fliser er en rask og rimelig måte å forandre interiøret på, her må man huske å ta en grundig rengjøring først. Et praktisk og enkelt redskap til denne jobben er fugepennen. Den maler fugene dine gode som ny i løpet av et øyeblikk, malingen forsegler samtidig fugen og gjør det vanskelig for skitt å sette seg. Et annet tips er også tannbørste og skurekrem for å få en skikkelig rengjøring.
 

3. Mal tak og fronter

Istedenfor å kjøpe nye skap kan man ta et malingstrøk og de ser nesten ut som ny. Knotter som er slitt kan man bytte ut. Dette gjør at man får en følelse av et helt nytt møbel på baderommet sitt. Taket kan også være lurt å male, her kan man eksperimentere litt og velge en annen farge for å friske opp badet.
 
hånddukvelduftendeEksotiske planter

 

4. Kurver

Bruk kurver til å samle smårot, som spenner, tannkremer, badekarleker og så videre. Flettede kurver gir badet en lunhet, og du får organisert småtingene på en lekker måte.

5. Velduftende design og eksotiske planter

Ved å legge litt penger i finere såper og kremer, kan de lett stå fremme til pynt for å gi den lille siste finishen. Kjøp nye eksotiske planter med helt enkle potter for å gi baderommet en eksklusiv følelse.