Ta turen til Grünerløkka i helgen!

Denne helgen arrangeres Grünerløkkadagene med pulserende gatemarked og god stemning. 

Markveien og Thorvald Meyersgate blir forvandlet til et pulserende gatemarked med salgsboder, kunstauksjon, bruktmarked, mye god mat og underholdning i bydelens parker. Dette er gratis for alle, og bydelen stenges for biltrafikk slik at de myke trafikantene kommer seg lettere frem. Steinar Hånes, Anders Sveen, Torbjørn Skjelde og Adrian Jensen fra Schala & Partners tar med seg bord, stoler og vaffeljern til Olaf Ryes plass på lørdag. De har gjort dette til en årlig aktivitet, og noe de ser fram til.

«Dette er noe vi gjør årlig for å komme i kontakt med

mange som bor på Grünerløkka. Vi ønsker å spre glede,

tilby verdivurderinger og slå av en hyggelig boligprat»

forteller Adrian Jensen.

De serverer vafler til store og små, og deler ut is til barna. De arrangerer “gjett hvor mange non-stop” konkurranse der man kan vinne en mini ipad.  Til sammen har de 26 leiligheter som skal selges i mai, og man kan få informasjon om leilighetene som kommer for salg.
 

 
Lørdag fra kl 12 er det  Norges største dansefest, tigerstaden drill, Al farahs flyvende teppe (orientalsk dans), Dj Ved Bobby (Oslo kontakt impro-jam), hoppedyrepark hos Sprell med mer.
Søndag fra kl 12 er det Norges største dansefest, kunstauksjon ved ord & bilde kl.14.00, Birkelunden – bruktmarked. Thomas Tivoli er alle dagene ved Sofienbergparken.
Se link for fullt program: http://www.sentrum.info/pdffiler/GRU2_plakat_2016-mai.pdf.