Flere ansatte for Schala & Partners

I januar åpnet Schala & Partners et kontor i bydel Sagene,og allerede fire måneder etter oppstart har de ansatt to personer til.

I januar åpnet Schala & Partners et kontor i bydel Sagene. Det ble det tredje kontoret i byen der de to andre kontorene ligger på Carl Berner og Grünerløkka. Kontoret på Sagene åpnet med fire ansatte, Helene Molle, Erik Danielsen, Zehra Catak og Cathrine Haavelsrud. Schala & Partners har nå fått to nye tilskudd til dette kontoret, Anette Borvik (31) og Andreas Ulfsrud (27).
Megler og fagansvarlig
Anette skal jobbe som fagansvarlig og megler der hun tidligere har jobbet som megler hos Aktiv Eiendomsmegling. Hun beskriver seg selv som nøye og strukturert, viser mye engasjement der detaljer er viktige. “Jeg var klar for nye utfordringer og det får jeg her. Jeg trives også veldig godt med de som jobber her, og det er veldig viktig” forteller Anette. Hun startet i Schala & Partners i begynnelsen av mai, og har allerede blitt godt kjent. “Jeg ser på meg selv som blid og positiv. Jeg deltar alltid aktivt i prosessen for best mulig resultat, noen ganger blir jeg neste for engasjert” sier Anette lattermildt.
Siden kontoret ble åpnet i januar har Schala & Partners merket en økning på 35 % sammenlignet med samme tid i fjor. Det nye kontoret er en stor del av grunnen, og det er mye som skjer.
Fikk jobb 2.året på BI 
Andreas er i gang med siste året på meglerdannelsen på BI nå, og allerede 2.året fikk han seg jobb som medhjelper. Han er ferdig utdannet til sommeren, og er da eiendomsmeglerfullmektig. “Jeg har jobbet med salg siden jeg var 16 år, og jeg ble lei av rutinejobbene. Jeg vil møte folk på andre premisser og ha en variert arbeidsdag” forteller Andreas. Han vurderte i tre år hva han ville studere, og valgte tilslutt eiendomsmegling. Hans evne til å være tydelig, reflektert og ikke overlate ting til tilfeldighetene er egenskaper han mener vil hjelpe han i yrket som megler. Andreas har glimt i øyet, og mener at latter er noe som må sitte løst. “Det er viktig med litt farge i hverdagen” forteller han med et smil.
Adressen til kontoret på Sagene er Maridalsveien 160. Der er Helene, Erik, Zehra, Cathrine, Andreas og Anette klar til å hjelpe deg med din bolig.
 
DSC_0376