Farger for vår og sommer

Solen steker, og vi merker en endring i humør og holdning. Vi kler oss i mer fargerike klær, og det mørke dystre blir puttet bak i skapet. Vi vil omgi oss med friske farger, og det er en tendens i tiden at vi vil bringe naturen inn i hjemmet.

Det har vært mye grønt i trendbildet i det siste der blomstene er til stor inspirasjon, både i mønster og fargebruk. I følge JOTUN og LADY Spring & Summer Collection 2016 er det friske fargekombinasjoner som preger fargebildet.
Folk bruker sin egen kreativitet nå, og det er flere og flere DIY prosjekter å finne. De leker seg med uforutsigbare fargekombinasjoner, boligen er et fristed som skal gi oss energi eller roen vi trenger.

lady-8109-aprilgroen-1

Bilde: JOTUN. LADY 8109 Aprilgrønn


Glade vårfarger!
Fargene i LADY Spring & Summer Collection 2016 er en hyllest til våren og sommeren. Friske fargekombinasjoner som gir glede, optimisme og energi. Fargepaletten reflekterer mange av de gode følelsene vi kjenner når det er vår i luften, de første varme solstrålene, knopper som spretter og blomster i vakre fargekombinasjoner. Farger med mer intensitet gir ekstra energi. Når solen og varmen dukker opp, får man mer energi. Noe man merker på omgivelsene og som man kanskje vil videreføre med lyse farger rundt seg.
lady-2605-happiness-3

Bilde: JOTUN. LADY 2605 Happiness


Lekent og friskt
Fargene i Jotun LADY Spring & Summer Collection har et ”ungt” preg i form av sin friskhet, og dersom de kombineres med for eksempel fargerike detaljer og blomstrete tekstiler, underbygger de humor og lekenhet. Dersom stilen er mer minimalistisk, og de kombineres med rene farger som hvitt eller svart, blir inntrykket roligere og mer stilrent.
Bilde: JOTUN. Øverst: LADY 1369 Sol Nederst: LADY 1930 Lounge

Bilde: JOTUN. Øverst: LADY 1369 Sol Nederst: LADY 1930 Lounge


 
LADY Spring & Summer Collection har fem farger:
LADY 1930 Lounge
En varm og elegant farge, som er lekker å kombinere med grønnfargene.
LADY 1369 Sol
En nydelig, varm og avdempet gulfarge med en anelse rødt.
LADY 8109 Aprilgrønn
Denne grønnfargen er en sprekere, morsommere, mer sommerlig og kulørt enn grønnfargene tidligere. En flott farge til for eksempel kjøkkenet.
LADY 8222 Krydderurt
En veldig elegant, men mer forsiktig grønnyanse. Et trygt fargevalg, for stilren og landlig eleganse.
Nyhet! LADY 2605 Happiness
Er helt ny farge i rosaspekteret – som sprer glede og energi! Den er nydelig å kombinere med hvitt eller svart, og møbler og interiør i rolige beigetoner.
 
Kilder: JOTUN.NO/lady.inspirasjonsblogg