Sommer på soverommet

Sommer, sol og lysere dager!

“Vi skal ikkje sova bort sumarnatta” er det noe som heter, så hvorfor ikke freshe opp soverommet med nye materialer og farger. Da blir rommet så behagelig at man bare vil ligge og nyte..

Sengetøy

Nytt og fresht sengetøy passer seg når det er sommer! Skift ut de gamle tøystykkene og spander på deg spreke eller duse farger alt ettersom smak. Her har man mange ulike stoffer man kan velge mellom, bomull og sateng for å nevne noen av de kjente. Percale og chambray er noen materialer som passer ekstra godt nå når det er sommer.

kid.no - percale

Percale (Kilde: kid.no)


Percale er laget av den beste, finkjemmede bomullen, og har en glatt overflate som føles sval og behagelig mot kroppen. Percale sengesett er kjent for sin slitestyrke og føles så god som ny i mange år. Chambrayvevet bomull veves med farget renning og innslag i hvitt der det brukes ekstra tynt og fint bomullsgarn som har veldig høy kvalitet.
kid.no

Chambray (Kilde: kid.no)


 

Gardiner

Nye, lette gardiner gjør at soverommet ditt får et annet uttrykk. Kanskje du kun har hatt rullgardiner, men nå vil ha noen som flagrer i luften fra det åpne vinduet som oftest er lukket på vinteren? Her kan man også velge og vrake i både materiale og farger.

sanela

SANELA gardiner, 1 par. 598,- IKEA


VIVIAN gardiner, 1 par. 98,- IKEA

 
 
 
 
 

BLEKVIVA Gardiner med bånd 1 par IKEA 398

BLEKVIVA Gardiner med bånd 1 par. 398,- IKEA


LINO Gardin. Høy kvalitet. 899,- Kid Interiør

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tepper og sengetepper

Når det er sommer og varmt i luften går man mer barbent enn vanlig. Tepper bidrar med komfort og varme, som man trenger når det er norsk sommer. Et teppe i hjemme viser din personlige stil og samtidig gjør det mykere for føttene dine. Stort utvalg av tepper til soverommet finner du her.
Sengetepper gir en fin finish til sengen, og med riktig kvalitet og materiale kan det føles deilig mykt og luftig.

Sengeteppe FABRINA. 98,- IKEA


Sengeteppe HORTENTIA. 300,- JYSK


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Planter og blomster

Ved å sette inn noen fine inneblomster på soverommet forlenger man sommerfølelsen fra hager og parker. Det letter og gir en frisk følelse, og dufter godt.

plantasjen orkideer

Orkideer fra Plantasjen.


Vindusblad 99 kr

Vindusblad kr 99,90. Plantasjen.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kentiapalme 299kr

Kentiapalme 299 kr. Plantasjen.


Plantasjen. Fredslilje kr 399,-

Fredslilje kr 399,-. Plantasjen.