Sommerprat med Cathrine Haavelsrud

Cathrine snakker om hennes favoritt reisemål, sommerminner og forventninger til boligmarkedet i høst.

Hvor ferierer du i år?

Fantastiske Rhodos med kjæresten min. Rhodos by er godt kjent som én partyøy, men er en fantastisk feriedestinasjon som par. Vi drar for sol og romantiske turer, ikke bargaten;)

Hva er ditt beste sommerminne?

Mange gode minner og forhåpentligvis mange flere i vente. Det første som slår meg er dog barndomsminnene fra hytten i Flekkefjord. Nostalgi å tenke på den gang hele familien var samlet i nydelige uker med strålende sol, gode venner og mye latter.

Fiske krabber og sjøstjerner med lillebror dagen lang, kun med pause for å bruke opp hele 10’kroningen på kiosken for å handle inn BUGG (50 øre stk).

Hva er ditt favoritt reisested?

Vanskelig, men må nok bli Spania. Jeg er veldig glad i Barcelona, en destinasjon som har alt én kan ønske seg, kultur, shopping, strender og fotball. Her spiller det ingen rolle om det er en venninne- eller en romantisk tur som står på agenda, Barcelona skuffer aldri.

Hvilke forventninger har du til boligmarkedet i høst?

Boligmarkedet i Oslo er drevet av en sterk betalingsvilje for å bo sentralt. Markedet har vært preget av få leiligheter til salgs i kombinasjon med en høy etterspørsel, særlig på de mindre leilighetene. Pt er det ingen indikasjoner på at markedet vil endre seg radikalt til høsten, vi kan således forvente et tilsvarende boligmarked som i vår.

Hva er dine tips til boligkjøper og selger nå i høst?

“Vær godt forberedt!” Klisje, men det er viktig for begge parter å ikke overlate noe til tilfeldighetene. Som boligselger er det viktig å sette i gang salgsprosessen så tidlig som mulig slik at megler har mulighet til å skreddersy prosessen for at boligen din selges på det optimale tidspunkt, til den optimale pris og til den optimale forventning du som selger sitter med. Som boligkjøper gjelder det å gjøre seg kjent med dagens boligmarked. Kom godt forberedt på visning, benytt deg av megler sin kunnskap om boligen/området og still spørsmål.
 
Cathrine finner du på kontoret på Sagene, ta kontakt om du trenger hjelp med din bolig.
- Partners cathrine haavelsrud