Tre gode grunner for å ta turen til Torshov

Hvorfor ikke ta en helaften på Torshov? Vi gir deg tre gode forslag slik at du får en heidundranes aften. 

 

Hva skjer Torshov?

HVASKJER er et kulturhus på Soria Moria, Torshov som består av en restaurant med modningsskap for kjøtt og vedfyrt grill, øl, vin- og cocktail-barer, dancing, to konsertscener, popcornmaskin og retro-spillrommet Torshov Sport.  Her har de samlet retro flipper- og arkadespill, shuffelboards og vintage kronespill. Man merker barndomsminnene strømme på!
De serverer “ujålete, moderne og røff mat, basert på den unike vedfyrte grillen”. Grillen fyres med ved for å få en ekstra god røyksmak. Man kan også få både små og store retter og snacks. I tillegg til god mat og godt kjøtt har de også et godt utvalg av drikke i baren!
De har åpent tirsdag til torsdag fra kl 16-01, fredag til lørdag fra kl 16-03 og holder stengt mandag og søndag.
Soria Moria

Grisen

Grisen er en bar, restaurant og møteplass på Torshov med en stor uteplass for deilig uteservering! På en solskinnsdag kryr det av mennesker, og er en veldig populær samleplass. Er det dårlig vær er det trivelige båser og sitteplasser inne. De har både lunsj, middag- og barnemeny der man kan velge mellom kjøtt, kylling eller vegetar.
 
Grisen

Det Andre Teateret

Om du har lyst å få deg en real latterkule, da bør du dra på det Andre Teateret! Det ligger i Ivan Bjørndals gate, mellom Sagene og Torshov. Teateret ble åpnet høsten 2011 av en gjeng improvisatører fra Teater Liksom, som da holdt til i lokaler på Chateau Neuf. Dette teateret har improvosasjonsteater som hovedfokus og blir drevet kun på frivillig basis. De har en bar som serverer øl, vin og alkoholfri drikke som du får ta med inn til forestillingen. En type forestilling er “Improfiesta” der fem skuespillere snurrer på et hjul som viser hvilket tema de skal lage en scene av. Utrolig morsom underholding, og du vet aldri hva som skjer!
Les mer om forestillingene her.
 

Bilde: aktivioslo.no

Bilde: aktivioslo.no