West End Studios vant 30.000,-

West End Studios var en av ti nominerte i konkurransen om ditt lokale idrettslag. Etter flere stemmer fra unge, voksne, familie, venner og lokalmiljøet stakk de av med seieren!

West End Studios flyttet inn i nye flotte lokaler i Margarinfabrikken på Bjølsen i august 2013. De er en danseskole som tilbyr kurs i jazz, musikal, drama, ballett, moderne, sang og barnedans. De garanterer at du skal få det beste ut av tiden da de har noen av landets beste pedagoger som sørger for kvalitet og oppfølging. All undervisning bygger på trygghet og glede, men de stiller krav til deltakerne slik at de kan jobbe målrettet og oppnå det beste resultatene.
Dette er beskrivelsen på hvorfor Schala & Partners valgte å nominere dansestudioet i denne konkurransen. West End Studios gir barna et sted å få utløp for sin kreativitet ved hjelp av dans, musikk og bevegelse. Janicke og Linn er to personer med drivkraft og energi som smitter over på både barn og foreldre. Dansestudioet er et positivt tilskudd til lokalområdet, og er et samlingspunkt for mange. Emil og Eskil fra Schala & Partners, som skal megle fra kontoret på Torshov som åpner 1.september, var stolte overrekkere av sjekken.
Janicke Barsnes-Simonsen og Linn Mette Groeng som driver West End Studios er takknemlig og glad for alle stemmene de fikk som førte til gevinst. De synes konkurransen var hard, med mange gode kandidater. Pengene skal de bruke til forheng foran speilene til teaterundervisning og nye tøyematter.
Schala & Partners gratulerer West End Studios med seieren!

Vi støtter morgendagens boligeiere.

_DSC0014