Høsttrender du bør få med deg

September er snart over, og vi kan merke den varme sommerbrisen bli erstattet med et kaldt gufs. Kanskje er det på tide å bytte ut sommerinteriøret med noe mer lunt for høsten?

Arkitektonisk tidsboble

Søstrene Grene har kalt sin høstbrosjyre for arkitektonisk tidsboble der de ønsker velkommen til en stilren høst. Kolleksjonen byr på blendene belysning, myke tekstiler, keramikk, naturlig tre, krystallklart glass og små møbler. Fargene som de har brukt er nedtonede, tenderende mote det støvete og dype.
 
søstrene 4søstrene 2
 

Scandinavian Shades – Dark Romance

Tittelen beskriver Nilles høstkolleksjon og inspirasjon. I Scandinavian Shades er fokuset på rette linjer og geometriske trykk, men gjort lunere ved å tilføre varme metaller, lyst tre og lin. Fargebasen er i mørke blå og gråtoner, med et dryss av rosa-og kamelnyanser, mens Dark Romance kolleksjonen er varm, eksklusiv og overdådig. Her blandes mørke farger med lysere toner for å få frem kontraster, støvete pantoner gir en høstlig følelse, og de varme metallene gir et glimt av sollys.
Alle høstnyhetene fra Nille er på plass i butikkene mellom uke 35-40.
nille1nillde2
 

Nyheter i skinn

Denne sesongen presenter Slettvoll en serie møbler i skinn der de har valgt en fløyelsmyk nubuck hud som puster og er behagelig  å sitte i. Møblene leveres også i valgfrie tekstiler for de som foretrekker det. Inspirasjonen for høsten er notene for høsten, tørt strå, hav og svalberg. Innredning og tekstiler som spiller på lag med naturen utenfor stueviduet ditt. Det er farger som er nøytrale og som forsterker høstroen i huset eller leiligheten i storbyen.
Interør høst (4)

Contrasts in Harmony

Kontraster i harmoni, bohem luksus og nordisk estetikk er stikkordene som bolia satser på i sesongen høst/vinter 2016/17.  De beskriver høst/vinter kolleksjonen sin for en ekstraordinær urban tilværelse. Kolleksjonen er kunstnerisk, leken, utfordrende, sterk og overraskende tatt fra den nordiske naturen.  Bolia utfordrer deg til å leke med ulik tekstur, farger og materialer, fra det stilrene, maskulint til det lekne kunsteriske. Tre, stein, keramikk, glass og stoffer leker sammen i en god harmoni.
Interør høst (2)

Nøkkelord og materialer

Som vi ser av de tre ulike interiøraktørerne i det norske markedet over er det mye som går igjen. Nøkkeordene og materialene for høsten er harmoni, lunt, i takt med naturen, stein, siv, skinn, metaller, trær, lekent, utfordrende, kunstnerisk og mørk romanse. Om du ønsker en forandring i høst, er det å finne den harmoniske balansen i den nordiske natur. Interøret skal fange opp varmen og lunheten i farger og meterialer for kalde høstkvelder i vårt nordiske klima.
beach-141768_1280road-815297_1920
Interør høst (5)