Kultur og markedsdager på Grünerløkka

Anders, Adrian og Torbjørn fra Schala & Partners Grünerløkka stiller med vafler, en hyggelig boligprat, og i samarbeid med Futura, muligheten til å vinne en Oslo Wood lampe.

Det er atter en gang duket for markedsdager på Grünerløkka der mange av småbutikkene stiller opp med unike, gode produkt og folk strømmer fra forskjellige bydeler for å gjøre et funn. Dette skjer på Olaf Ryes plass 16. – 18. september der man får oppleve bilfri handlegate, kunstauksjon, bruktmarked og barneaktiviteter.

Vinn en Oslo Wood lampe

Anders, Adrian og Torbjørn tar med seg vaffeljernet fra kontoret, servere nystekte vafler med tilbehør og en hyggelig boligprat. I samarbeid med Futura vil de gi bort en Oslo Wood lampe til en verdi av 3.990 kroner! Futura er kjent i området for sine klassiske og tidløse designmøbler og lamper der alle produktene blir håndplukket. For å vinne denne moderne lampen må du se visningsvideoen av en leilighet som har visning til helgen, og du skal gjette salgpris. Vinneren kåres når leiligheten er solgt og den som er nærmest vinner. Her har du en unik mulighet til å skaffe deg en fin designerlampe til odel og eie!
Ta med familie og venner til Grünerløkka i helgen, vi ses der!
 
Om Futura
De fører klassiske og tidløse designmøbler og lamper. Der finner du møbler, belysning og interiør, fra originale designklassikere fra 1930 til moderne og nye ting, som de mener er gode nok til å bli fremtidens klassikere. Alle deres produkter håndplukkes av de, både vintage og nytt. Du finner de på
Om Oslo Wood
En av moderne norsk designs store suksesser. Oslo Wood er en superpopulær gulvlampe i helnorsk design, basert på den klassiske studiolampen. Fleksibel skjerm gir mulighet for vinkle lyset og fungerer godt som kilde for generellbelysning. Designet er inspirert av bylysets skinn gjennom skogen i Oslomarka. 
skjermbilde