Schala & Partners åpner sitt fjerde kontor

Schala & Partners åpner kontor i Vogts gate 44 på Torshov. Med en markedsandel på 19% i bydel Sagene var det naturlig for Schala & Partners å åpne enda et kontor i denne bydelen.

Best i bydel Sagene

Schala & Partners har ifølge eiendomsverdi.no solgt 284 boliger i bydel Sagene og har en markedsandel på 19%. Dette betyr at de er nummer én på listen over eiendomsmeglere i denne bydelen. Ved hjelp av lokalkunnskap og evne til å finne den riktige kjøperen har de gjort stor suksess i dette området.

Vi ser et stort potensiale i området, og her er det mulig både for unge par og eldre å etablere seg.

Erik, Helene, Joachim, Emil og Eskil er meglerne du finner når du går inn døren i Vogts gate 44. De har jobbet i området i mange år, solgt en rekke boliger der og kjenner Torshov like godt som sin egen lomme.

En levende bydel

Torshov er et populært sted å bo og området kan friste med et spennende kulturtilbud med blant annet Soria Moria, med konserter, bar/restaurant, teater og Ringen Kino. Populære HVASKJER på Soria Moria består av fire barer, en retro spillehall, to konsertscener, og en vedfyrt grillrestaurant.
Du finner en rekke fristende spisesteder og kafeer her, bl.a. Grisen på Oskar Braatens Plass, Trikkestallen, Bruun Larsen, Caminito, nyåpnede Espresso House og Kaffebrenneriet. Om sommeren ser man at det myldrer av folk på uteserveringen til Trikkestallen og Grisen. Torshovparken en populær park som brukes flittig når det er varmt i luften, til bl.a. til grilling, sommerleker, soling og piknik. Den samme parken er også et samlingspunkt om vinteren med aking og ski. I tillegg er det kort vei til flotte Torshovdalen og flotte friområder ved Akerselva som går fra Maridalen og ned til byen.
Er du glad i trening og å være i aktivitet, er det et godt tilbud av treningssentre i området. Noen eksempler er Myrens Sportssenter (med Klatreverket og squash-senter), Sats Elixia på Sagene, Storo, Nydalen og Ringnes Park, samt sandvolleyballbaner og minigolf på Lilleborgbanen ved Torshovparken.
Du trenger heller ikke dra langt for å ta helgehandelen! Torshov Torg og Sandakersenteret har tilbud som vinmonopol, matbutikk, apotek og andre butikker.Utvalget av matbutikker er meget god og i umiddelbar nærhet.

Åpningsfest 23.september

Åpningen av det nye kontoret blir fredag 23.september fra kl 15.00! Legendariske Strøm-Larsen, butikken som er kjent i hele Oslo for sine gode kjøttvarer, vil stå utenfor kontoret på åpningsdagen og grille pølser til de besøkende.  Schala & Partners gleder seg til å være på plass på Torshov, og ønsker alle hjertelig velkommen til åpningsfesten!
 
Schala & Partners har mange interessenter som er potensielle kjøpere til nettopp din bolig. Helene, Erik, Joachim, Emil og Eskil gir deg muligheten for å få en verdivurdering av din leilighet, helt uforpliktende og selvfølgelig gratis. Stikk innom og se på det nye kontoret, eller ring om du har spørsmål om din bolig.