Tre favoritter på Carl Berner

Carl Berner ligger sentralt til med godt kollektivtilbud og med gangavstand til urbane Løkka. Vi har under samlet tre av våre favorittsteder og gjøremål på Carl Berner.

Pøbberiet

Pøbberiet – Oslo Fish & Chips er et must om du befinner deg på Carl Berner. Dette er utvilsomt vår favoritt lokale pub som også serverer kortreist enkel pub mat. Pubberiet har en intim, rolig og behagelig atmosfære som setter puben øverst på listen av “things to do” på Carl Berner. Om vi ser på hva kundene sier om stedet er det kommentarer som; “Friday Night Drinks and excellent Food to match”, “Overraskende” og “Hyggelig sted med god atmosfære”.

Illustrasjonsbilde.

Illustrasjonsbilde.


 

Trening og velvære

På Carl Berner har man også en god variasjon av treningssenter. Valget ligger i dine egne preferanser. Om valget baserer seg på kun egentreningsfasilitet kan et godt valg være Fresh Fitness eller Bare trening. Sentrene har god plass og et godt utvalg av ekspertteam av personlige trener som gjerne gir deg inspirasjon eller veiledning for din trening.
Om preferansene dine er mer enn bare egentrening kan vi anbefale ELIXIA – Carl Berner som er et av byens mest trendy senter. Senteret kan gi deg et bredt spekter av trenings– og velværetilbud som tilpasses gjerne dine egne preferanser. Senteret har en deilig SPA avdeling og badstue som passer bra etter en hard treningsøkt eller tung arbeidsdag.
Så om du er ute etter å bare få trent eller om du ønsker det lille ekstra, finnes det et treningssenter for deg på Carl Berner.
Illustrasjonsbilde.

Samson

I hjerte av Carl Berner finner du W.B Samson – Carl Berner. Bakeriet ligger sentralt til og har en hyggelig intim svære. Nyt enten deilig frokost med müslirundstykke med brunost eller et steinovnsbaktrundstykke med avokado, sammen med morgenkaffen på vei til jobb. Bakeriet har et godt utvalg av brød fra hele grovhetsskalaen samt bagett, focaccia og speltbrød. I helgene er det alltid hyggelig og ta en sen frokost eller lunsj hos W.B Samson – Carl Berner, så hvorfor ikke legge søndagsturen innom kaféen. Nyt dagens sorte kaffe, en enkel espresso eller en dobbel latte med soyamelk sammen med en god lunsj i deres koselige lokaler eller ta det med til Sofienbergparken for en piknik.

Illustrasjonsbilde.

Illustrasjonsbilde.