BLI MED OG STYLE EN LEILIGHET

Interiørstyling har aldri vært mer aktuelt. Vi ble med Charlotte fra CK Styling på en styling av en 1-roms i Teglverksgata!

“I dag har vi tre stylinger på en dag så det er full rulle fra morgen til kveld” forteller Charlotte mens hun dandere putene i sengen. CK Styling består av Kine og Charlottesom har utdanning innenfor retail design fra Westerdals,  og kjenner interiørgamet godt. De har vært et sammensveiset og kreativt team siden januar 2014.

Ulike typer styling

“Vi tilbyr forskjellige typer styling og interiørkonsultasjon” forteller Charlotte. De ulike stylingene er etter kundens behov, der de enten styler hele boligen med alt av møbler, blomster og interiør eller bare gir konsultasjon om farger og lignende. De tilpasser alltid stylingen etter boligens stil, alder og beliggenhet.

En 1-roms vil appelere til den yngre målgruppen og vi må deretter tenke ungt og hipt. Området leiligheten er i må man også ta i betraktning, og i dette tilfellet vil man gå for den mer urbane stilen.

Det lille ekstra

For CK Styling er det viktig å gi det lille ekstra, og de har et eget lager med gode kvalitetetsmøbler i forskjellige varianter. De tilbyr et vidt spekter av møbler og interiør slik at de finner riktig uttrykk til de ulike leilighetene. Ved styling kan man bruke en blanding av møbler fra lageret og egne møbler som boligselger har.
 
skjermbilde
 

Beskrivelse av de ulike stylingene

Full-Styling: 
Her styles hele boligen med alt av møbler, blomster og interiør. Stylingen gjør at boligen vil appellere til et større utvalg kjøpere, og flere interessenter maksimerer prisen.De tilpasser alltid stylingen etter boligens stil, alder og beliggenhet.
Del-Styling: 
Dette er et tilbud til de som har en del møbler fra før, og som kun ønsker å supplerer. De vil maksimere boligens potensial med tekstiler, blomster og småmøbler. Her tilpasser de stylingen etter huset og møblene som er der fra før, og skaper en delikat og innbydene bolig.
Lett-Styling:
Her bidrar de med alt av små ting for å gjøre leiligheten klar til visning og foto. Puter, vaser, sengetepper, blomster, fat etc.
Interiørkonsultasjon:

En uforpliktende befaring hjemme hos deg. Her kartlegger de hva du som kunde ønsker og tenker. CK Styling bistår med valg av farger, stoffer, materialer, møbler og interiør. De hjelper også med forslag og tegninger av all fast innredning som bokhyller, kjøkken, senger, garderober og mer.
Les mer om Kine og Charlotte her.