GJØR SALGSSUKSESS PÅ TVEITA

Torfinn Sørvang og Joakim Torp fra Schala & Partners har hatt salgsrekord på leilighetene de har solgt i Tveita Borettslag.

Fra januar til nå har Torfinn og Joakim stått for hele 10% av omsetningen av leilighetene i Tveita Borettslag. Med kunnskap, erfaring og gode samarbeidspartnere har de hittil i år hatt prisrekord på både 2-roms på 43 kvm og 3-roms på 66 kvm.

Begge disse leilighetene satte nye prisrekorder i borettslaget. Dette er vi veldig stolt av og bekrefter vår påstand om at en flink eiendomsmegler er en av de viktigste investeringene du kan gjøre” forteller Torfinn.

Tveita Borettslag er det største av de seks borettslagene som tilhører Tveita-området, og man ser de karakteristiske bygningene på lang vei. Borettslaget stod ferdig i 1969 og har 819 boliger delt på de tre blokkene med 13 etasjer i hver blokk.  Tveita Borettslag ligger høyt og fritt på et platå, med en bratt skogkledd skråning ned mot Akersdalen og Loelva.
“Det som er fint med Borettslaget er at man har utsikten når man kommer seg litt opp i høyden. Man har et stort, grønt uteområde, nesten som sin egne private park rett utenfor inngangsdøren” forteller de. “Og t-banen og buss er rett rundt hjørnet så tilgangen til kollektivtransporten er topp!” T-bane fra Tveita bringer en på 10-12 minutter til Jernbanetorget.

Vi ser et stort potensiale i området, og her er det mulig både for unge par og eldre å etablere seg” forteller de.

Tveita har hatt store opprustning i infrastrukturen og området generelt, samt Tveita senteret har gitt området et svært godt service tilbud for områdets beboere. Det har vært en svært bra utvikling for området de siste 5-6 årene og dette merkes veldig på boligprisene.
Statistikk for Tveita Borettslag.

  • Det har blitt solgt 72 leiligheter i Tveita fra 1. januar til i dag.
  • Gjennomsnitt kvm pris er kr. 51.997,-
  • OBOS leilighetene har steget 23 % hittil i år.

Schala & Partners har mange interessenter som er potensielle kjøpere til nettopp din bolig. Torfinn og Joakim gir deg muligheten for å få en verdivurdering av din leilighet, helt uforpliktende og selvfølgelig gratis. De har prisgaranti for beboere i Tveita borettslag. Det vil si at hvis du får et rimeligere tilbud av en annen megler garanterer de å matche dette tilbudet.
Torfinn Sørvang
Joakim Torp
Kilde: Tveita Borettslag