ÅRVOLL IL, CHRISTIANIA SVØMMEKLUBB OG GRÜNER IL HAR MULIGHET TIL Å VINNE 30.000 KR

Schala&Partners Grünerløkka har nominert Årvoll IL, Christiania Svømmeklubb og Grüner IL. De kan vinne hovedpremien på 30.000 kroner!

&Partners er veldig stolt over lokalmiljøet sitt og ønsker å sponse idrettslagene i sitt område. I den forbindelse har &Partners starter en konkurranse som heter “Morgendagens boligeiere”, der hvert meglerkontor har nominert tre lag som de mener fortjener en sponsing. Årvill IL, Christiania svømmeklubb og Grüner IL er lag som Schala & Partners Grünerløkka har nominert. Trykk på denne linken og gi din stemme!
Hovedpremien er 30.000 kroner. 1. og 2. plass gir 10.000 hver.

Årvoll IL

Årvoll IL er et fleridrettslag med ca. 900 medlemmer. Idrettslaget er organisert med et hovedstyre og sju grupper: Barne- og ungdomsfotball, Fotball elite, Håndball, Jibbe, Orientering, Ski og Volleyball.
Les mer om de her.

Christiania Svømmeklubb

Christiania Svømmeklubb ble stiftet i 2007 og gir individuell svømmeopplæring og konkurransetrening for barn fra 5 år og eldre. Vi gir opplæring i grunnleggende svømmeferdigheter så vel som svømmeteknikk og styrke for de som ønsker deltakelse i stevner. Alt med hensyn til barnas trygghet og miljø, slik at de får en god og sunn oppvekst.
Les mer om de her.

Grüner IL

Grüner Idrettslag er et idrettslag fra Grünerløkka opprettet 14. oktober 1952, og består av tre idrettslag innenfor fotball, handball og ishockey.
Les mer om de her.