HVA SKJER I OSLO FØRSTE SØNDAG I ADVENT?

I dag er det første søndag i advent, noe som kanskje kom brått på mange. Her får du tips til hva du kan gjøre i dag for å få julestemningen i kroppen, og lade opp til en herlig desember.

Jul på Bogstad Gård

Kom i god gammeldags julestemning fra kl 11 – 16. Hovedbygningen er pyntet med julelys og juledekor i alle stuer, duft av krydder og nybakte julekaker i det gamle kjøkkenet, grøtservering og juleverksted for barn på låven er bare noen av tingen du kan oppleve her. Les mer her.
Inngang: Kr. 70- for voksne / kr. 30,- for barn

Julemarked på Kulturhuset

Gratis julemarked på Kulturhuset på Youngstorget der man får tak i unike og håndlagede gaver, kunst, design, interiør, smykker økologisk kosmetikk og økologisk mat. Kom i julestemning med juledekor, koselig musikk, gløgg og pepperkaker!
Fra kl 11-16.
Les mer her.

Julegrantenning på Universitetsplassen

Det hele starter kl 16.30 da det er fakkeltog fra Jernbanetorget til Universitetsplassen. Julegrantenningen på Universitetsplassen en tradisjon første søndag i advent og er organisert av Frelsesarmeen. Her tennes juletreet kl 17, med live musikk, man går går rundt juletreet og det blir taler og opplesning av julehistorien fra Bibelen.

Julemarked i Spikersuppa

Julemarkedet i Spikersuppa er for mange en tradisjon i julen. Her finner man håndlagde gaver enten til mor eller far, og man kan fylle sekken med lokalproduserte godbiter. Man kan gå på skøyter, delta på eventyrstund med juleeventyr for liten og stor, julegaveverksted der man kan lage hjemmelagde julegaver. Åpent hver dag 19. nov – 20. des, kl. 10.00 – 20.00!
Les mer her.

Retro/vintage julemarked på MESH

Denne søndagen har 15 retro og vintage butikker samlet seg for å gi deg et godt utvalg av god design, skatter og retro gjenstander fra 1930 til 1980-tallet. Her er både møbler, glass, porselen, keramikk, klær, bøker og julepynt. Gå på skattejakt for den perfekte julegaven! Fra kl 11-18.