JULETRADISJONER PÅ SAGENE

Julelysene blir tent utenfor, KLEM FM spiller julemusikk og juleroen senker seg. På kontoret på Sagene er det flere ting som bringer frem julestemningen.

Anette Borvik fra Schala & Partners Sagene beskriver julefølelsen slik:

Kontoret vårt på Sagene kjenner på julefølelsen når julelysene blir tent utenfor, KLEM FM spiller 100% julemusikk og juleroen senker seg på kontoret fra 23 desember.

Selv om kontoret holder til på Sagene, bor de fleste på Torshov der både pinnekjøtt og ribbe fra Strøm Larsen er blant tradisjonene. Ellers er det å kjøpe juletre utenfor tatoveringssjappa på Sagene.

Det er dessuten aldri jul uten at han over bingoen har pyntet i stykker balkongen sin med alt fra nisser til oppblåsbare dukker.

Andreas Ulfsrud trekker frem julemarkedet “gammeldags jul” på Vøienvollen Gård som et av høydepunktene i julen. De har også en årlig julefest på kontoret noe som bringer frem mye latter og minner. Når det kommer til julemat og tradisjonelle juledrikker som pepperkaker og gløgg er det Bjølsen Bakeri/Nord og Sofies hage, to lokale bakeri og spisesteder, som kan servere deg gode juletradisjoner.
Utforsk Sagene i julen, og skap dine egne tradisjoner!