FØRJULSTID PÅ TORSHOV

I førjulstiden samler man både venner og kjære for hygge. Noe av det beste med Torshov i julen er julegrantenning i alle de klassiske gårdene i Torshovbyen.

Sofie Lund fra Schala & Partners Torshov synes at det beste med Torshov i julen er julegrantenning i Torshovbyen.

Her er alle beboere velkommen, og man kommer i skikkelig julestemning. Alle julearrangementene på Trikkestallen, Soria Moria og Torshov kirke er også noe man absolutt bør få med seg, sier Sofie.

Kontoret på Torshov åpnet for noen måneder siden, og det er fra nå av de på kontoret skal skape sine juletradisjoner. Og rundt dem har de flust med aktiviteter og spisesteder for å komme i modus for julen. Julekonsert på Soria Moria/Cosmopolite, julemesse i Torshov Kirke og julekonsert med Torshovkorpset er noe man kan bli med på i desembermåned. Mye av julen består av god mat og drikke, og her stiller Torshov sterkt.

Julematen hos Strøm Larsen er noe man må oppleve! Og ikke minst pepperkakene på “Åpent bakeri” sier Sofie.

Tre favoritter på Torshov

  1. Lofthus Samvirkelag

Etter vår mening er dette byens beste pizza. Her får du en tradisjonell italiensk pizza med en genial nordisk vri. De har både en hvit meny og en rød meny. Det er få pizza steder her i byen som kan måle seg med Torshovs Lofthus Samvirkelag. En hyggelig og god atmosfære med god mat er ikke feil nå i førjulstiden. Lofthus Samvirkelag er åpen 1600 til Ons – Søn: 16:00 – 22:00 og Fre – Lør: 16:00 – 23:00 (Lofthus Samvirkelag).
 

  1. Soria moria HVASKJER?

HVASKJER på torshov er et nytt kultursenter på Soria Moria hvor du og dine venner kan nyte deilig mat fra grillen, spennende cocktails eller bare et godt glass vin eller øl til maten. På kveldstid er det klubb og bar, samt en super retro-spillrom som er verdt å besøke. HVASKJER?  er åpent alle dager Mandag – Torsdag: 15:00 – 00:30, Fredag – Lørdag: 15:00 – 02:30, Søndag: 13:00 – 22:30 (HVASKJER?).
 

  1. Barneforstillingen Nusse og Gluggen – Den magiske julepakka.

På Trikkehallen kan du og de små i familien oppleve Fjøsnissene Nusse & Gluggen som er en morsom barneforestilling hvor hele famiien kommer i julestemning.
“Fjøsnissene Nusse & Gluggen er fullt opptatt med fjøsstell på låven. En dag finner Nusse en kjempestor magisk julepakke på trammen. Hva inneholder den mon tro? Jo – en massevis av juleoverraskelser” (Trikkehallen)
Forstillingen er den 11. Desember og billetter koster kr.100,- for både barn og voksne.
Ta turen til Torshov i desember, og få med deg julemesser, god mat og drikke.