JUL PÅ CARL BERNER

Når julebelysningen tennes i Ola Narr og snøen dekker de store grøntområdene kommer julestemningen frem på kontoret på Carl Berner.

Hvert år pynter Marius Myren og resten av gjengen på Carl Berner juletreet og hører på julemusikk for å lokke frem julestemningen på kontoret. Julen handler også om å glede andre, og de siste årene har de delt ut kaffe og julebakst på Carl Berners plass.

Vi ønsker at Carls Berners beboere skal få en hyggelig start på juletiden, forteller Marius.

I området rundt Carl Berner finnes det store naturområder som blir forvandlet til akebakker når snøen faller. De flotte omgivelsene kler seg i naturens farger og gir området en hyggelig julestemning.

I julen blir det flere hyggelige besøk til W.B Samson bakeri på Carl Berners plass. Her serveres nydelig julekaffe og julebakst! Et sted man kan skape seg nye juletradisjoner er “Bydelskroa på Carl Berner du ikke visste at du savnet”, Pøbberiet. Denne åpnet tidligere i år, og har blitt en av grunnen til at man drar til Carl Berner.
Julelunsj med en skikkelig julemiddag er en årlig tradisjon de på kontoret har. Her samles de alle, spiser god mat og deler hyggelige planer for høytiden.
Ta turen til Carl Berner i julen, ta med kaffen fra W.B Samson til akebakkene og nyt stemningen.
PS. Se tre favoritter på Carl Berner som vi har skrevet om før.