JULESTEMNING I GATENE PÅ GRÜNERLØKKA

Julelys langs Thorvald Meyers gate og salg av juletrær i Sofienbergsparken får frem julestemningen på Grünerløkka.

Kjerstin Falkum fra Schala & Partners har jobbet 11 år på Grünerløkka og bodd både i Trondheimsveien, Teglverksgata og sist i Waldemars Hage. Grünerløkka er en bydel som yrer av liv og sjarm.

Byen lever, og en merker at det er en spesiell stemning når en kommer hit. Jeg har jobbet på tvers av flere bydeler opp igjennom mine år som megler, men det er på Grünerløkka jeg trives aller best, forteller Kjerstin.

Julestemning får en definitivt ved å gå rundt i gatene. Nisjebutikkene er flinke til å ta pyntingen på alvor, og langs Thorvald Meyers gate pyntes det med julelys på fasadene. I Desember selges det juletrær i Sofienbergparken og da føles julen veldig nær.

 
For Kjerstin er en av juletradisjonene pynting av kontoret med både juletre, lykter og levende lys et must. De har i alle år hatt en tradisjon med å holde “juleverksted” hvor de kontakter tidligere kunder for å tilby oppdaterte verdivurderinger.

Vi samles rundt et stort og skikkelig “julebord” hvor telefonene etter hvert gløder, og innad konkurrerer vi om hvor mange vi klarer å ringe på en kveld! Ordentlig artig og stemningen er det ingenting å si på!

Når det gjelder juleminner på Løkka har hun mange å velge av, og flere av de beste minnene hennes er fra de lokale restaurantene på Løkka.

Dattera til Hagen, Villa Paradisio, SüdØst, Mucho Mas – ingen av stedene serverer tradisjonell julemat, men det viktigste er stemningen, den er på plass

Ta med venner og kjente på en av de lokale spisestedene, senk skuldrene og kjenn på julestemningen som er på Grünerløkka!