NY MEGLER PÅ TORSHOV

Erik Bryn Johannessen (26) tar med seg kunnskap gjennom flere år som eiendomsmegler til nye utfordringer i Schala & Partners Torshov.

Erik er oppvokst i Sandefjord, før han tok sin Bachelor på BI i Oslo og har vært bosatt i hovedstaden i 7 år. Han har alltid jobbet som eiendomsmegler i bydelen slik at han kjenner alle kriker og kroker av Torshov/Sagene.
«Jeg liker å jobbe med mennesker, tilfredsstillelsen ved å hjelpe andre og samtidig få utløp for konkurranseinstinktet var viktig for meg i yrkesvalget. Dette var noen av grunnene til at jeg valgte å bli eiendomsmegler. Mitt fokus er ikke nødvendigvis å selge mest, men heller til best mulig pris.» forteller Erik.
Erik er opptatt av detaljer og tilpasse fremdriftsplaner for hvert enkelt objekt, noe som er viktig i arbeidet som megler. Han planlegger ting ned på detaljnivå og du vil fort merke at ingenting er overlatt til tilfeldighetene. «Det du gjør når du gir en megler et salgsoppdrag om å selge din bolig, er i praksis å legge hele din boligformue i hendene på denne personen. Jeg er ydmyk over å få en slik tillit fra kunder og skreddersyr alltid en presentasjon som er tilpasset for den enkelte bolig. Fra første stund skal du føle at du og boligen din er i trygge hender og at prosessen går effektivt og riktig for seg.» forteller Erik.
Har du noen råd til de som planlegger å selge bolig?
“Start planleggingen tidlig. Kontakt flere lokale meglere slik at du får gode råd og finner riktig megler for din bolig, noe som er helt avgjørende for et optimalt resultat. Når du har valgt megler kan dere sammen legge en plan som passer for deg og finne et gunstig tidspunkt for salg.”

Se hva kunder sier om Erik:

«Erik var en av tre meglere jeg vurderte. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget. Alt fra tilgjengelighet til fagkunnskap og profesjonaliteten under salg var ypperste klasse.»
«Jeg valgte Erik Bryn Johannessen pga flere tidligere gode salg/priser i området og en overbevisende strategi om hvordan boligen kunne markedsføres og selges best mulig.»
«Vurderte flere meglere men Erik fremsto som mest ryddig, klar, argumenterte godt og definitivt mest selgende, noe som var hovedårsaken til at jeg valgte han.»
Se over 70 vurderinger av Erik her.
erik-bryn-johannesen