VÆR AKTIV I OSLO SELV OM DET ER VINTER!

Januar er på hell, februar står for dør og mange har tendens til å bli hjemme når det er kaldt ute. Det er absolutt ikke nødvendig. Om du er ny i byen eller bare har lyst på friske ideér til aktivitet i Oslo har vi samlet ulike vinteraktivitets tips i byen vår.
 
Få deg en latter
Hva med å bli underholdt av noen av landets komikerelitè? Latter er et sted vi anbefaler for både vennegjengen og familien, eller et godt alternativ til dating nå som Valentinesday nærmer seg. Latter har flere nye show som er verdt å få med seg, slik som Dora Thorhallsdottir sitt show «Familiegreier», Dagfinn Lyngbø sitt show «Supersmud» eller Jonas Kinge Bergland sitt show «Dr. Bergland bryter taushetsplikten».
Du kan også oppleve en eksistensiell, vitenskapelig komedie om menneskehjernen på avveie på sci-fi senen på Torshov. Spilles fra i dag frem til mars 2017.
 
Aktivitet uten/med snø
Hva med å ta et besøk i Freia-fabrikken? Den 03. februar, 10. februar kl. 12:30. Du kan oppleve Freialand, støpe din egen sjokolade, se produksjonslokalene, Freiasalen og fabrikkbutikken.
Søndagsmarkedet på BLÅ er alltid en suksess, da får du også luftet kroppen! Markedet er hver søndag. 
Om du ønsker mer action er Vulkan klatresenter – åpningstider: mandag-torsdag 10:00 – 23:00, fredag 10:00 – 22:00 og i helgen 10:00 – 20:00. Det har alt av kurs fra nybegynner til de mer viderekommende.