FEIR KJÆRLIGHETEN I LOKALMILJØET

Valentinesday nærmer seg med stormskritt og du vil kanskje gjøre noe spesielt for din kjære. Gjør det enkelt, velg nærmiljøet! Vi har samlet noen ulike datingtips for kjærlighetsdagen slik at valget kan bli lettere.

Dele en middagsopplevelse
Selv om Valentines Day har blitt en stor begivenhet i Norge trenger man ikke tømme lommeboken på forskjellige kosedyr, ballong-hjerter og andre ting butikkene selger. Det å dele en matopplevelse kan også være en god start på gode samtaler. Del en middag på for eksempel The Kasbah, tapas på Delicatessen eller “ekte barbeque” på Way Down South på Grünerløkka.
Husk å booke bord i forveien!
Om man ønsker, kan man ta turen videre til en hyggelig bar som for eksempel Bruun Larsen på Torshov eller den nye cocktail-baren nederst på Grünerløkka.

Aktivitet

Ønsker du en mer fysisk date er for eksempel Vulkan klatrepark et godt alternativ. En klatredate kan være et perfekt sted for å gjøre noe utenom det vanlige og jobbe sammen på en litt annen måte. Dette skaper også et godt samtaleemne til kvelden videre.
Om man ønsker litt lettbent aktivitet så er Oslo Camping  perfekt sted. De har en en 18-hulls innendørs minigolfbane, bar og utover kvelden blir det en danseklubb. Her kan du brilijere med golf-skillsa og dansemovsa på en og samme kveld.
Romantisk kino 
En sikker vinner er alltids “drinks and a movie”. KinoVika byr på en unik opplevelse, i tillegg til kvalitetsfilmer kan man nyte god drikke i baren eller ta det med deg inn i salen. Denne kinosalen gir deg med andre ord alt man kunne ønske seg: øl, vin, godteri og popcorn og en hyggelig filmopplevelse!
Vi i Schala & Partners vil ønske deg en riktig god Valentines day <3