VELKOMMEN, CARL UTHUS

Schala & Partners på Sagene vokser om dagen med to nye ansatte. En av disse er Carl Uthus, en erfaringsrik megler fra Trondheim og Oslo. Salg har alltid vært hans lidenskap og han er genuint opptatt av salg og møter med nye mennesker.

 
“Det som trigger meg i jobben som megler er i første omgang kontakten med mennesker. Jeg er veldig nysgjerrig på mennesker, salg i sin helhet, konkurransen og det å kunne styre sin egen hverdag”

 
Hvorfor Schala & Partners?
Muligheten åpnet seg for å bli en del av det beste meglerhuset i byen, en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Carl.
 

Det var rett og slett riktig tid i livet å bli en del av et meglerfirma som tenker nytt, er unge og fremadstormende, og som jeg føler jeg kan vokse sammen med.
 

Hva mener tidligere kunder om Carl?

På nettsiden eiendomsmeglerguiden.com er det flere som refererer til Carl som en ryddig, proff og tillitsvekkende eiendomsmegler.
Det er tre viktige punkter jeg alltid jobber for hver dag og for hver enkelt kunde. Det er viktig å etablere tillit ved det første møtet med kunden. Det handler om gode forberedelser før man i det hele tatt har fått oppdraget, sier Carl. En annen grunn er at jeg oppriktig ønsker å gi det beste resultatet for hver enkelt kunde. “Hva er viktig for deg i dette salget?” er et spørsmål jeg alltid stiller kunden i det første møtet. Dette setter retningen for salget, forventninger og hva jeg må ta hensyn til, avslutter Carl.
Skal du selge boligen din, er Carl en megler som lever og ånder for akkurat ditt boligsalg! Han ser frem til flere spennende oppdrag i Schala & Partners – et meglerfirma som tenker nytt og folkelig.
Carl har et motto han følger:  – Vær deg selv hele tiden, det finnes ingen snarveier til suksess, kun hardt arbeid!