VI ØNSKER BERIT HOLMEIDE VAAGLAND VELKOMMEN!

Vi ønsker Berit Holmeide Vaagland velkommen til oss i Schala & Partners. Hun er det andre tilskuddet på Sagene-kontoret, og hun sitter med svært god kunnskap i faget.


Berit kommer til oss i Schala & Partners med 5 års erfaring og et sterkt hjerte for faget. Hun omtales som en trygg megler, med en sterk nysgjerrighet for mennesker. Hun er en megler som skaper trygge rammer om salget, lytter og følger opp kontinuerlig gjennom hele prosessen. Hos oss i Schala & Partners er det en glede å få et så sterkt innskudd i teamet.  
– Jeg gleder meg til å sette i gang for fullt her i Schala & partners. Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå – en mulighet som gir meg ny inspirasjon, kunnskap og erfaring, samt nytt boligområde og miljø, sier Berit.
Etter fem år på samme sted var det riktig for Berit å gjøre noe nytt, en luftforandring. En luftforandring som innebærer ny input av erfaringer fra andre, ideer og tenke på en annen måte, forteller Berit. Dette var viktig for Berit å kunne utvikle seg og alltid jobbe for å bli bedre. Denne muligheten har hun fått i Schala & Partners, og hun har fått en ny giv ved å få jobbe med sine nye dyktige, profesjonelle og folkelige medarbeidere.
– Jeg føler jeg er med på å skape noe helt spesielt. Her i Schala & Partners har jeg blitt tatt imot med åpne armer, med bare gode, imøtekommende meglere samlet på et kontor, forteller Berit.
– Schala & Partners er helt unike i å dele erfaringer, nye ideer – ja, et kontor der vi gjør hverandre gode, for igjen å bli de beste meglerne for våre kunder, sier Berit.
Hva sier andre om deg?
Som megler blir Berit beskrevet som en proff, trygg, blid og lyttende lokalmegler. Du føler deg alltid ivaretatt av en profesjonell fagperson, fra ditt første møte med Berit, til salget og overtagelsen er gjennomført. Hennes mål er å alltid lytte til boligselgers ønsker og mål for salget, for så å gi gode råd som gjenspeiler disse.
– Et boligsalg er en viktig og stor hendelse i livet. Det å speile kunden og lytte er viktig for å kunne sette meg inn i deres situasjon og bli kjent med boligen vi skal selge, sier Berit.
Hva med kjøperen?
Etter selv å ha kjøpt seg bolig, kan Berit enkelt sette seg inn i kjøperens ønsker, livssituasjon, drømmer og usikkerhet som kan knytte seg til et boligkjøp.
– Det er viktig å ta vare på kjøperen ved å lytte og gi gode forberedte svar, både før og under visning. Det å være nysgjerrig på interessentene er viktig for å fange opp essensielle detaljer – som utgjør en fordel videre mot budrunden, forteller Berit.
– Selv om det er boligselger jeg jobber for, er det også viktig at kjøperen føler at de har gjort en god handel. Noe som igjen faller på mitt forarbeid, tilgjengelighet og nysgjerrighet på deres interesse for et eventuelt boligkjøp, fortsetter Berit.
Vi er stolte av å ha deg på laget, Berit, og gleder oss til å se deg vokse sammen med oss i Schala & Partners.

 
Skal du selge boligen din de neste månedene, om et halvt år eller et år – ta kontakt med Berit Holmeide Vaagland.  En megler som setter deg i fokus, lytter og er nøye og profesjonell i det hun gjør.