DET ER SKIFEST I BYEN!

Visste du at det er skifest i byen fra 10 – 19. mars? I Holmenkollen er det skifest og skiskytterfest de to neste helgene. Du kan oppleve noen av verdens beste vinteridrettsutøvere i aksjon i Oslos storstue Holmenkollen.
 
Holmenkollen Skifest 10-12. mars. 
Første helgen inntar ski-eliten Holmenkollen. Det blir en spennende helg med både verdenscup og den nye, nordiske hoppkonkurransen Raw Air. Etter et spennende VM i Lahti ser vi frem mot en spektakulær skifest i kollen for både store og små.
I år er det verdt å få med seg den tradisjonelle Holmenkollsøndagen. I år er det nemlig første gang kvinnehoppernes verdenscuprenn er satt til selveste Holmenkollsøndagen – så ikke gå glipp av festen! Kvinnenes renn starter søndag 12. mars kl.10.30, deretter følger 30 km kvinner kl. 12.00 og til slutt avsluttes dagen med det tradisjonelle Holmenkollrennet med herrenes hopprenn Raw Air kl. 14.15.
Holmenkollen Skiskytterfest 17-19.mars
Helgen etter er det skiskyttereliten som inntar Holmenkollen for en real skiskytterfest. Oslo er igjen klare for å ta imot verdenseliten i skiskyting. Vi gleder oss til store prestasjoner, gjeve medaljer og kanskje også en norsk seier? Bli med på å heie frem norske stjerner som Ole Einar, Emil, Tarjei, Johannes, Tiril, Marte, Fanny og Synnøve.
Skiskytterfesten starter med en superspennende sprint på fredag 17. mars kl. 14.00. På lørdagen er det jaktstart kl.12.45. som står på programmet. Festen avsluttes med en forrykende fellesstart søndag 19. mars kl. 11.15. Bli med!
Hva annet skjer i arenaen?
Under begge festene vil det være spennende aktiviteter for store og små, og lørdag kveld er det muligheter for afterski i arenaen med forhåndskjøpte billetter. I år er det også en kulinarisk handlegate hvor du har muligheten til å få en utsøkt matopplevelse fra byens beste foodvans. Dette og mye mer skjer i vår storstue, i vår by, de neste to helgene. Hvorfor ikke ta turen opp i kollen? Ta med vennegjengen, familien, kompisen eller venninnen og få med dere kollenstemningen, og den årelange tradisjonen her i byen vår.
 

Vi ses til en skikkelig ski/skiskytterfest i vår storstue Holmenkollen!