NYANSATT PÅ CARL BERNER!

Tanju Uysal begynner som eiendomsmegler på Carl Berner, og er en mann med ambisjoner og god erfaring fra bransjen.


Tanju har vært i eiendomsmeglerbransjen i siden 2010, og har jobbet på kryss og tvers i Oslo. Han er også født og oppvokst her, så han kjenner områdene svært godt.
Han stortrives i jobben som eiendomsmegler, og har kunden i fokus. «Det er alltid hyggelig å kunne gi kunden følelsen av at de har tjent godt på en jobb jeg har utført for dem» sier Tanju. Det er selvfølgelig andre aspekter med jobben han også setter pris på – som fleksibiliteten man har når man styrer sin egen hverdag, og den store variasjonen i de enkelte oppdragene.
 

«Det er utrolig spennende å få jobbe med forskjellige folk – og å kunne oppfylle boligdrømmer»
 

Hva gjør deg til en unik megler?

«Jeg har jobbet mye i servicebransjen, så jeg er veldig serviceinnstilt og opptatt av at kunden skal få en best mulig opplevelse» sier Tanju. Han oppleves som en jordnær og imøtekommende type, og gir en god trygghet til kundene sine.
 

Jeg er ikke den stereotypiske eiendomsmegleren – jeg er en veldig jordnær person, og får folk til å føle seg hjemme når de kommer på visning. 

 

Hva er grunnen til at du begynte hos Schala? 

Man ser Schala & Partners overalt, og de er et naturlig førstevalg hos de fleste kunder – og det er naturlig nok noe jeg ønsker å være en del av» sier Tanju. Han sier han liker utseendet, tankemåten deres og systemet Schala bruker, og gleder seg til å være en del av, og bidra til, den oppgangen de har.
Det viktigste for Tanju er fornøyde kunder, men han har også satt seg mål om å bli en av de mest foretrukne meglerne i firmaet. Han har gjort det veldig bra tidligere i sin karriere, med gode salgsresultater, og viser at han er klar for å jobbe hardt også i Schala & Partners.
Vi på Carl Berner gleder oss til å ta del i hans karriere de kommende årene.
Velkommen, Tanju!