HVA SKJER I HELGEN?

Usikker på hva du skal fylle helgen din med? Vi har samlet et par godbiter fra lokalmiljøet for store og små. 


Popsenteret ligger sentral på Grünerløkka og er et spennende opplevelsessenter. Her kan man oppleve norsk populærmusikk på en spennende og aktiv måte der man kan være delaktig i utstillingen. Søk opp din favorittlåt eller din beste festivalopplevelse og drøm deg bort. Du kan til og med oppfylle artistdrømmen, og spille inn din egen låt!
Bli med på verdens største barneskirenn i Holmenkollen søndag 26.mars! Barnas Holmenkolldag blir arrangert for 45.gang og dette er dagen da barna står i sentrum. Barna får gå i akkurat de samme løypene som proffene går i under verdenscupene i langrenn og skiskyting helgene før. Det er ingen konkurranse men et arrangement for alle barn som ønsker å tilbringe en dag på ski.

Beierbrua, stedet der Noora og William delte sitt første kyss.


Dette er kanskje for tenåringene i familien, men du kan altså dra på SKAM-safari! Alle har vel hørt om den populære ungdomsserien som har blitt en internasjonal hit. I en SKAM-safari får man se alle stedene der hovedkarakterene har oppholdt seg blant annet Hartvig Nissens videregående og broen der Noora og William delte sitt første kyss.

Spasertur langs Akerselva

Det er meldt 10 grader og vårvær i helgen! Ta turen langs Akerselva mens du hører fuglene kvitre, solstrålene treffe ansiktet og bare nyte at våren er på vei! Har du forresten hørt om Hønse-Lovisas hus? Dette er en hyggelig kafé ved Akerselva som serverer kaffe, vafler, velsmakende kaker og enkle lunsjretter. Når været tillater det kan man nyte maten utendørs. Hønse-Lovisas viser også kunst og kunsthåndverk i historiske rammer, og har et lite utsalg med bøker, leker, kunsthåndverk og andre fine ting. Et perfekt stopp når man trenger litt påfyll!

Hønse-Lovisas kafe sett fra Beierbrua.

På kveldstid

Som vanlig er det mye som skjer på Rockefeller, Sentrum Scene og John Dee. Artister du kan se i helgen er Janove, Thomas Dybdahl og  Vidar Busk. På fredag spiller Freres Smith Band på Cosmopolite, som ligger i Kulturslottet Soria Moria på Torshov. Som en avslutning på helgen anbefales Frank Znort Quartet på Blå søndag fra kl.16.00. Bandet har spilt sammen siden 1998 og veksler uhemmet mellom de fleste sjangere.
Vi ønsker deg en riktig god helg!