DNB-CUPEN BRAKER LØS I HLEGEN!

Vålerenga Fotball har invitert alle barnelag til en av landets største fotballturneringer. Omtrent 300 lag er påmeldt og et av lagene er Vålerenga Kings 2011.


Allerede i februar begynte de å snakke om cupen, og alle var enige i at dette var noe de ville være med på. Innmeldingsfristen var 1.mars og påmeldingsavgiften måtte betales innen den tid. Vålerenga Kings kontaktet da  Schala & Partners Eiendomsmegling for å høre om de ønsket å sponse laget deres.
-Dette var selvfølgelig noe vi ville bidra med! Vi synes det er utrolig hyggelig å kunne hjelpe lokalmiljøet og barneidretten, sier partner og eiendomsmegler Zehra Catak.

Latter og engasjement

Laget består av 12 gutter i en alder av 6 år som trener 2 ganger i uken, en time hver gang. De er veldig glade for at de får muligheten til å være med på DNB sin vårcup!

Guttene storkoser seg under slike arrangementer. Jubelen er stor når noen scorer mål, men fokuset er å ha det gøy sammen. Vi teller ikke antall mål,  sier Agron Baftiari.

Hovedtrener Agron Baftiari startet som trener for to år siden når tvillingene hans ønsket å begynne med fotball. Han er også trener for to andre lag. – Det var da jeg startet min karriere som trener. Foreldrene blir pådriverne og stiller opp når barna ønsker å holde på med idrett, sier Agron.  De ser frem til en søndag fylt med samhold og aktivitet. -Selv om første kampen startet kl 08.00, sier han med lattermild stemme.
Vi i Schala & Partners ønsker de lykke til!

Fakta om DNB Cup:

  • I 2016 var det 375 lag som stilte
  • Det ble spilt 600 kamper
  • 3500 glade fotballspillere deltok
  • I år er det påmeldt oppimot 300 lag
  • Det er et av landets største fotballturneringer
  • Spilletid 7`er: 1×25 minutter (utendørs)
  • Spilletid 5`er: 1×18 minutter (innendørs)