FÅ SOMMERFØLELSEN INN I HJEMMET DITT

Sommerens første måned er her, og flere ønsker å friske opp hjemmet. Det er flere små forandringer du kan gjøre for å skape en deilig sommerfølelse i ditt eget hjem.

Frisk start med en sval undertone

Farge og interiørtrendene for sommeren 2017 er ikke ulikt de duse naturfargene fra vinteren 2016/17. Vi inspireres av naturen rundt oss, og nå mot sommeren drar vi gjerne med lyset, de grønne frodige engene eller de svale sommerkveldene inn i boligen.

En enkel utskiftning av gardinene eller to, tre puter med duse sommerfarger som gult, grønt, blått eller årets farge, rosa kan være med å skape en forfriskende og deilig sommerfølelse inn i boligen.
 

Grønt er skjønt

De store grønne plantene skaper ikke bare et bedre inneklima men skaper også et friskt innspill i interiøret og gir en deilig atmosfære sammen med de duse sommertonene med rosa og gult i spissen.

Flere ønsker å dyrke sine egne grønnsaker, urter eller bær, men tenker kanskje at dette ikke går siden vi befinner oss midt i byen. Selv om vi bor midt i byen kan vi dyrke våre egne grønnsaker, bær eller urter, enten på balkongen eller i kjøkkenvinduet. Hagesentrene bugner over av ferdigplantede grønnsaker, urter eller bær som du bare kan ta med hjem og sette i vinduet eller plante over i en større krukke på balkongen. At vi bor i byen med eller uten balkong er ingen hindring for å skape og dyrke dine egne grønnsaker eller urter. Disse grønne og friske fargene, og ikke minst duftene, er med på å skape en deilig kontrast til de duse fargene som går igjen fra vinteren hos de fleste.