SOMMERAKTIVITETER PÅ TORSHOV/SAGENE

Helene og Berit fra Sagene-kontoret bruker lokalområdet flittig, spesielt når det er fint vær! Her får du deres beste tips til sommeraktiviteter.

Solen skinner og det frister veldig med en iskald øl. Hvor er beste stedet for å nyte en kald en og samtidig få sol på kroppen?

Grisen på Torshov, helt klart! De har den største uteserveringen i området og solen store deler at dagen til langt utpå kvelden. Hele Sagene-kontoret skal blant annet ta en sommerlunsj der før ferien, forhåpentligvis i stekende sol.

Beste plass for piknik?

-Hvor mye piknik det blir med så mange sushi- og take-away steder som finnes er usikkert, men beste parken er Torshovparken! Det er bestandig mye folk der så man har underholdning om man er alene eller en gjeng. Parken er så stor at man slipper å ligge oppå hverandre og ettersom den ligger på en topp er det litt vind der de varmeste dagene.

Hvor finner man den beste isen?

Deli de luca på Torshov – kuleisen deres er skikkelig god!!

Beste spisested?

Soria Moria – De har god mat og kult lokale, her er det også en takterrasse som er åpen om sommeren. På kveldstid i helgene forvandles dessuten restauranten til et utested over to etasjer og det er bestandig massevis av mennesker og veldig god stemning.

Hva er deres beste ferieminne fra området?

Beste ferieminnet vårt var fra tidligere i sommer da dagen begynte med frokost i sola på balkongen til Helene, da det ble for varmt gikk vi til Torshovparken for å sole oss. Vi blir fort rastløse og da gikk vi den lille turen ned til løkka hvor vi spiste lunsj i bakgården på Tijuana. Opp til Torshov igjen for nydelig pizza på Caminito før det bar ned til Rebell for å danse. Sommerkvelden ble avsluttet med nattmat fra Mevlana i Birkelunden. Planen for denne sommeren er for øvrig å besøke de flotte øyene i fjorden som vi har så lett tilgjengelig.
Og med det ønskes en riktig god sommer!