PÅ JAKT ETTER DYKTIGE EIENDOMSMEGLERE

Vil du jobbe med de beste innenfor eiendomsbransjen?


Schala & Partners er spesialister på Oslo øst, og ble kåret til årets kontor i &Partnerskjeden i 2016. Hver av de fire kontorene selger ca. 300 boliger eller mer pr år. I august utvider de med enda et kontor og trenger flere fremadstormende eiendomsmeglere! Det nye kontoret er lokalisert i Bjørvika/Gamlebyen, for øvrig finner du Schala & Partners på Sagene, Torshov, Carl Berner og Grünerløkka.

Søker etter de beste

Schala & Partners søker flere engasjerte ansatte med lyst til å utvikle seg selv og merkevaren Schala & Partners. Her får du utfordret deg selv i et marked som er i endring, der valget av eiendomsmegler er viktigere enn aldri før.

Vi er opptatt av faglig tyngde og god kunnskap om markedet slik at kundene våre skal føle seg trygg og få den nødvendige oppfølgingen gjennom hele prosessen

Den riktige kandidaten for Schala & Partners er pliktoppfyllende, ryddig og har stor arbeidskapasitet. Du skal brilijere i ditt arbeid, yte det lille ekstra og være tilgjengelig. Du må ha et solid engasjement for det du jobber med, som smitter over på kundebasen din.

Stor satsning på teknologi

Schala & Partners satser stort på teknologi og de digitale trendene. De er opptatt av å utvikle seg, og tar i bruk de fremste virkemidlene. Som eiendomsmegler hos Schala & Partners har du tilgang til de beste verktøyene for å gjøre en enda bedre jobb som eiendomsmegler.
Kriteriene for potensielle kandidater er:

  • Du kan vise til gode resultater
  • Godt humør, serviceinnstilt og evne til å oppnå langvarige relasjoner med dine kunder
  • Pågangsmot og driftighet
  • Ambisiøs og ønske om å lykkes
  • Effektiv og ryddig

Ta kontakt med Joachim Schala for en prat angående stillinger/søknader. Telefon 920 82 252, eller send mail js@schalapartners.no.