SPAR PENGER PÅ INTERIØR!

Ny student i byen eller har du akkurat kjøpt deg din første bolig? Nå er det lettere enn noensinne å gjøre røverkjøp billig eller helt gratis via mobilen! 

 
Som ny student i byen eller førstegangskjøper er det flere ting som skal på plass i leiligheten eller hybelen. For mange strekker ikke studielånet eller kapitalen helt til når det kommer til møbler og innredning av boligen. Men du trenger ikke være student eller førstegangskjøper for å gjøre gode røverkjøp billig eller helt gratis!
De siste årene har det poppet opp den ene markedsplassen etter den andre, som har gitt markedsleder, finn.no, en real utfordring. Finn.no er fremdeles markedsleder, men utfordrerne bloppis, tise og letgo puster finn.no i nakken.

Gratis er gratis

Flere og flere legger ut brukbare gjenstander helt gratis på markedsplassene. Bare på finn.no blir det gitt bort verdier for over 80 millioner kroner årlig. Bare i skrivende stund får vi 1 638 treff bare på sofa som gis bort på finn.no. Hvitevarer og elektroniske varer er ofte dyrt og ikke gøy å bruke en halv måneds studielån på – men her får du over 1000 treff.  Som student eller førstegangskjøper er det mye å hente av gjenbruk. Å kjøpe billig eller få brukt, vil komme godt med i et stramt studiebudsjett eller som førstegangskjøper i et hett boligmarked i Oslo.

Lure triks

  1. Vær sikker på hva du er ute etter
  2. Opprett et automatisk søk som gjør det enkelt å få beskjed når det legges ut en ny sofa, stol, seng etc., i ditt område.
  3. Med autosøk kan du snevre inn kriteriene til akkurat den prisen, kvaliteten, området eller størrelsen du ønsker.
  4. Betal aldri på forskudd.
  5. Bruk sunn fornuft. Ikke si ja til et tilbud som virker for godt til å være sant.
  6. Om du får varen tilsendt er det lurt å bruke de ulike markedsplassenes sikkerhetsløsninger for betaling. For eksempel Finn.no sin betalingsgaranti, eller safe payment som tise bruker.
  7. Ikke gi ut personlige opplysninger som – kredittkortnummer, personnummer, innloggingsinformasjon eller annen sensitiv informasjon.
  8. Det du kan gi ut er: telefonnummer, navn og adresse.

Miljø

Vi kaster for mye brukbare møbler og tekstiler. Ved å selge, kjøpe eller gi bort på finn.no, bloppis, tise eller letgo kan vi spare opptil et halvt tonn med CO2 i året. Det vil tilsvare et bilfritt Oslo i ca ti måneder. Ved å tenke kreativt og se mulighetene med et lite malingsstrøk eller en pusseklut kan du ikke bare spare penger – men også spare miljøet.
Men husk å bruke hodet. Ikke send fra deg varer før du har fått betaling, og ikke forskuddsbetal uten å bruke sikre løsninger.