TIPS TIL AKTIVITETER I HELGEN

Oslo byr på utekino på Akerbrygge, verdens kuleste dag og friluftslivets dag i helgen.

Utekino på Aker Brygge

Fredag 1.september blir det gratis utekino på Aker Brygge! Klassikeren “Grease” vises i Holmens gate mellom Latter og Vérité. Ta med vennegjengen og drøm deg bort i den romantiske musikalen og kjærlighetshistorien til Sandy og Danny.
Se Facebook-eventet for mer informasjon.

Verdens kuleste dag

Verdens kuleste dag er en gratis aktivitetsdag for store og små på Akershus festning, arrangert av Sparebankstiftelsen DNB . 37 ulike organisasjoner tilbyr et vidt spekter av aktiviteter som kan passe alle og en hver, enten man liker å drive med idrett eller å lage noe med hendene.
I år kan du blant annet prøve sirkushinderløype, bygge plankehytte, bli kjent med sjødyrene i føleakvariet, bygge bil av en melkekartong, prøve deg som arkeolog, og mye annet gøy.
Sjekk ut nettsiden deres for mer informasjon.

Friluftslivets dag

Friluftslivets dag er en gratis aktivitetsdag for store og små på Sognsvann i Oslo søndag 3.september. Dagen er en del av Friluftslivets uke (2.-10.sept) som arrangeres over hele landet, og arrangeres av Norsk Friluftsliv. Den offisielle åpningen skjer ved Jonas Gahr Støre kl. 11.00, med musikalse innslag ved Dina fra MGPjr.
Arrangementet byr på mange spennende friluftsaktiviteter for hele familien, samt lett bålmat, kald drikke og bålkaffe.
Aktivitene inkluderer hinderløype i blinde, kanopadling, hundekjøring, natursti, robåt, kajakk, turtips, førstehjelp, sopptur og soppkontroll, sommerski, klatretårn og speiderkarusell.
I tillegg til at du kan kose deg med aktiviteter på de 25 standene du finner på Sognsvann, blir det også politisk debatt om friluftsliv med Jonas Gahr Støre (AP), Ola Elvestuen (V), Nikolai Astrup (H), Kari Elisabeth Kaski (SV) og Une Aina Bastholm (MDG).