HØSTENS INTERIØRTRENDER 2017

Høsten er her og det er på tide å innrede hjemmet for deilige, varme kvelder inne. Flere av høsttrendene er virkelig med på å skape denne varme og lune følelsen i hjemmet.


I høst har vi blitt inspirert av trendene; Autumn Roots, Cosy Concrete, Luxury og Vogue. Alle fire stilene har tre viktige stikkord som følger høsten og vinteren 2017. Dette er lunt, varmt og kontrastfylt med farger og materialer.
Autumn Roots drar de varme jord og krydder fargene fra Sør Amerika inn i de nordiske stuer. Cosy Concrete skaper den lune høstfølelsen gjennom en rolig og dus fargeplate, mens Luxury skaper en mer vulgær stil, der “more is more”, silke og fløyelsmyke materialer er i sentrum. Den siste stilen Vogue har en mer stilren, men et mer kontrastfylt og eksklusivt uttrykk som passer den mer minimalistiske tilhengeren.

Autumn Roots

Denne stilen har inspirasjon fra varme Mexico, Marocco og Cuba, med sine rene, grove naturlige materialer som ren bomull og lin.
For å skape denne stilen i hjemme er det stikkord som frynser, keramikk og pels som gjelder. Det handler om å skape den varme, kontrastfylte og innbydende følelsen. Ved å bytte ut de lyse sommerlige gardinene med noen tettere gardiner eller bytte de lyse sommer putene med fløyelsmyke puter, i varme dypere farger. Det som også kan skape denne stilen er å legge til teppe i orientalske mønstre i rommet. Dette gir en lun og varm atmosfære og er med på å sone inn en eventuelt del av rommet.

Cosy Concrete

Her er det detaljer som svake mønstre, koselig og personlig som står i sentrum. Fargeplaten holder seg i en mer ren fargeskala, som gir inntrykk av en mer lun fargetone. Farger i gråtoner gir en dus og rolig harmoniskstemning.

Luxury

Luxury stilen handler om å skape en hotellfølelse i hjemmet. Stilen har detaljer som silke, messing, krom, speil og glass. Det som vil gi deg denne stilen eller følelsen er som de gode eksklusive materialer, silke, fløyel gode dun puter og myke tepper.

Vogue

En stil som har blitt meget populær her hos oss i nord. Det som gir denne stilen er igjen fløyel, materialer som sølv og gull, geometriske former eller paljetter. Detaljene kan hentes fra 20 tallets luksus.

For dem med den minimalistiske silen å ønsker en mer lun stemning, kan denne stilen passe for å gi en mer kontrastfylt stil, men fremdeles minimalistisk.
Kilder:
franciskasvakreverden.no
bo-bedre.no
side2.no