FEM FLOTTE GAVER TIL FAR

Farsdag den 12.november er et fint påskudd til å kjøpe noe fint til huset, samtidig som man gjør stas på faren i huset.


Ny måte å våkne på
Hva med en stilren klokke fra George Jensen? Det nyeste tilskuddet fra lukseriøse klokker til kronografer til veggklokker, er Henning Koppel Alarm Clock  en stilig, praktisk og man kan ta den med på reise, arbeid så vel som nattbordspynt.

Hvit 10.cm: Kr 989,-


Eller en bordklokke fra Arne Jacobsen? Den grafiske og moderne bordklokken Station ble tegnet av den verdenskjente arkitekten Arne Jacobsen i 1939. Den passer inn overalt i boligen, og kan med sin snooze- og lyssensorfunksjon brukes som vekkerklokke på soverommet, eller som en brukbar og praktisk klokke i stuen. Kommer i fire forskjellige farger: svart, grønn, peroliumblå og mørk rød.

Blå: Kr 895,-


Veggdekor med personlige bilder
Ligger familiebildet dere tok for en stund tilbake fremdeles på PC`n? Nå har du en gylden mulighet til å få fremkalt dette, samtidig som du får en fin gave til far og oppfriskning av veggen. Fotoknudsen har et stort utvalg av ulike materialer man kan få bildet trykket på, som for eksempel lerret, skumplate eller aliminiumsplate. Fra kr 199,-
Kjøkkenutstyr for hobby-kokken 
Er han glad i å lage mat? Kanskje det er på tide å bytte ut den gamle salt og pepper-kvernen dere fikk til jul for flere år siden, med noen litt freshere? Bottle-kvernene fra Menu kommer i flere flotte farger og varianter. Stålkvernene er merket på lokket, og de fargede kvernene har en mørk og en lys i settet – så ser du enkelt forskjell på salt og pepper. Dette settet i ash/carbon grå har lokk i valnøttre. Vri på lokket for å justere grovheten på kvernen, og siden kvernen er på toppen trenger du ikke bekymre deg for at krydderet drysser på bordet!

Menu kvern: kr 599,-


 
 
Bærbar høytaler
Musikk er noe man hører på hver dag, og som kan skape den perfekte stemningen. Om han ikke har en bærbar høytaler, så er SoundLink Micro speaker perfekt. Den er liten, men kraftig. Svært robust og vanntett. Den har en slitesterk silikonrem – så du kan ta den med deg uansett hvor du går. Perfekt gadget for en mann som elsker elektronikk! Og beste av alt, den ser bra ut! Siden den er vanntett, kanskje den får fast plass på badet?
 

SoundLink Micro Bluetooth høytaler: Kr 1 299,-


“Coffetable book” for menn
“Coffetable book” eller praktbok har vært det store innen interiør i det siste. Men er det kun dine bøker som ligger på bordet til pynt? Det finnes utallige tøffe varianter for menn, alt fra biler, arkitektur, natur, reise, musikk osv. Du finner helt sikkert en bok som kan representere hans interesser, og som samtidig er fin å se på og bla i. På denne siden ser du mange varianter til inspirasjon, priser fra 299,-. En fin måte å inkludere hans interesse med dine i interiøret.