SCHALA & PARTNERS HAR ÅPNET SITT FEMTE KONTOR

Schala & Partners har åpnet sitt femte kontor, denne gangen i Bjørvika/Gamle Oslo.


Schala & Partners er allerede godt etablerte på Torshov, Sagene, Carl Berner og Grünerløkka. Nå finner du Schala&Partners-logoen i Bjørvika/Gamle Oslo også, nærmere bestemt Schweigaards gate 16. Området skiller seg ut med tanke på mangfold av boliger der man finner klassiske bygårder som er over 100 år, til nyere og mer eksklusive boliger som setter Oslo i verdensklasse.
Meglerne som jobber på kontoret har flere års erfaring innenfor feltet og er profesjonelle, strukturerte og opptatt av kvalitet. Hos Schala & Partners kommer alltid kundenes behov og opplevelser først, og du som kunde blir ivaretatt fra første øyeblikk.

Vi vil at alle boligeiere i Bjørvika/Gamle Oslo skal tenke på oss når de skal selge eller kjøpe. Vi gir det lille ekstra innen eiendomsmegling slik at alle våre kunder anbefaler oss videre.

Ønsker du en prat med noen av de dyktige eiendomsmeglerne i Bjørvika/Gamle Oslo så treffer du de her.