O JUL MED DIN INTERIØRGLEDE

Flere er i gang med å pynte til jul i disse dager. For de som ikke enda har en plan, har vi samlet sammen tre ulike stiler og måter å pynte til jul uten at det skal koste skjorta eller ta over hele stilen du har i boligen.


Når du starter å tenke på pyntingen til jul er en god regel å gå etter fargene og tonene du har i huset til vanlig. Å tenke på din stil til daglig skaper en helhet og gir også en fredfull atmosfære i hjemmet til jul. Dominerer de varme tonene, nostalgisk hvit, grønntoner eller de blålige kalde fargene boligen din til vanlig, trenger ikke denne bli satt til siden når julen kommer. Det å holde stilen sin også i julen gir det beste resultatet og gjør førjulstiden mindre stressende når du ikke trenger å fjerne de daglige pyntegjenstandene.

De varme fargene.

Med de varme fargene er det lett å lage den nostalgiske julefølelsen. De brente, rustikke nyansene dominerer sammen med gull, hvitt og lyst tre. Materialer som er med på å skape den nostalgiske varme julefølelsen, er hjemmelagde bomullsengler og tredetaljer – gjerne malt eller sprayet med gull eller lyse varme farger. Hva med å bruke en gammel stor lyspære for å lage flotte unike julekuler. De kan fylles med litt bomull og kanskje et lite rådyr eller en liten dekornisse.

Du grønne glitrende

En av de store trendfargene i 2017 var de grønne tonene. Disse grønne trendy fargene passer veldig fint nå i julen. Sammen med gull, hvite og blå toner blir uttrykket komplett. På f.eks Panduro har du flere flotte julekuler som du kan fylle med både snøimitasjon med et lite tre eller en liten vinterfugl. En kan også bruke en gammel lyspære som blir like dekorativt, noe som både liten og stor kan bli med på å lage. For å få frem gullfargene kan for eksempel gamle nøkler gjerne spraymalt i gull være svært trendy og dekorativt på treet.
 

Elegant jul

Med de blå og kjølige fargene er det flott å holde seg til den elegante kjølige vinternyansen. Noe som kan være flott med denne stilen er at flere av dekorasjonene kan stå fremme også etter nyttår. En flott dekor for denne stilen er å tove små kuler eller kjøpe små filtkuler som du for eksempel kan få tak i hos Søstrene Grene. Disse blir flott dekor på juletreet samlet i en lenke.

Kobberfarge er også en sikker vinner for denne klassiske elegante stilen. Noe som gjør det lille ekstra denne julen er å bruke en kobbertråd for å lage julestjernen til treet. Et annet dekorativt tips er å spraye enkle hvite lys med kobberfarge eller en annen av de kjølige vinterfargene i enden.
Kilder.
Tara.no
KK.no