FINN FREM JULESTEMNINGEN

Julen nærmer seg, det er på tide å senke skuldrene og finne frem julestemningen. Du finner flere aktiviteter for både store og små allerede nå i helgen.


 

Musikalske arrangementer

Både Blå, Ryes og Parkteateret kan friste med flere gode musikalske opplevelser for enhver smak. Et veldig godt juletips kan være Knut Anders Sørum, Ingrid Olava og Lewi Bergerud som spiller «Blå toner» i Jakob kulturkirke 21.des. Dette er en julekonsert som de selv beskriver som en «neppå» julekonsert.
Om du ikke har tatt med barna på “Putti Plutti Pott og julenissens skjegg” enda har du siste sjanse nå i helgen. Forestillingen er i Oslo Spektrum, og siste forestilling er søndag 17.desember. Ikke skyld på at “Du hakke tid” for “Hei hå, nå er det jul igjen!”

Teater/forestillinger

I år som i fjor spilles «Jul med Prøysen og Snekker Andersen» på Oslo Nye Trikkestallen. Dette er absolutt en forestilling for både liten og stor. En forestilling som gir den varme gode julefølelsen og en god start på høytiden.
Forestillingen “Jul i Blåfjell” på Oslo Nye Teater er noe som er morsomt for både barn og voksen. Jul i Blåfjell har blitt en kjent og kjær juletradisjon for mange der man bygger opp julestemningen ved hjelp av kloke budskap.
Danseforestillingen «Slave Regina» på Dansens Hus er en forestilling som ønsker å gi deg troen på at ting skal bli bedre, og behovet for håp og lindring i vanskelige tider.

Julemarked

Søndag 17.desember 2017 er det både julemarked på Blå og Birkelunden. Er du ikke helt i boks med julegavehandelen, er dette en gylden mulighet til å finne den unike gaven. Begge markedene starter kl. 12.00.
Julemarkedet på Youngstorget finner du helt frem til 22.desember. Markedet består av ni store julepyntede lavvoer som er slått sammen til et stort innendørs marked. Her finner du et​​ ​​rikt​​ ​​og​​ ​​variert​​ ​​utvalg​ av julegaver og kortreist​​ mat, og ekte julestemning i lune omgivelser.
Julemarkedet Jul i vinterland holder til i Spikersuppa ved Karl Johans gate, og byr på julemagi for store og små. Her finner du salgsboder med flotte julegaver og juledelikatesser, og hele familien kan kose seg med ulike aktiviteter som hører førjulstiden til. Julemarkedet er der til helt til 23.desember.
Riktig god jul!
 
Kilder: Facebook og Visitoslo.no