VELKOMMEN HJEM, STEFFEN

Etter å ha jobbet i et annet firma i fire år, har Steffen Usterud endelig kommet tilbake til gjengen i Schala & Partners.

Steffen Usterud jobbet med samme gjengen for fire år siden, men merket nå at det var på tide å dra tilbake til der alt startet. Grunnet til at han kan kalle dette et hjem er at han mener at firmaet gjenspeiler hans egenskaper som person og megler.

Schala & Partners er en hardtarbeidende gjeng som virkelig vet hva de driver med, der det er kvalitet i alle ledd.

Før han reiste til Oslo i 2007 og tok fatt på en Bachelor i Eiendomsmegling jobbet han to år i forsvaret. Han var ferdig på BI i 2010 og allerede før han var ferdig utdannet hadde han sikret seg jobb i bransjen og har jobbet siden den tid. Han har et mål om å gjøre en så god jobb for sine kunder at de anbefaler han videre til nye kunder. Dette får han til ved å levere kvalitet fra start til slutt.

Kompetanse og arbeidsinnsats er en fin kombinasjon som gir kundene en trygghet.  Jeg får jevnt og trutt kunder som kommer tilbake nye kunder via anbefalinger, og dette tar jeg som et godt tegn!

Veien videre

Steffen sine høydepunkter for 2017 var utvilsomt å bli far for første gang til en liten jente. Når det gjelder det yrkesmessige så har han fått full uttelling for sin kompetanse da boligmarkedet tok en brå vending, og han mener at det er i motbakke de dyktigste meglerne viser hva de kan.
Steffen ser frem til 2018, til å være med på å bygge Schala & Partners til å fortsette å levere kompetanse og kvalitet til kundene sine. Han vil sørge for å megle frem gode salgspriser som de kan stå inne for, selv i et tøffere marked.
Har du noen spørsmål om boligen din? Ta kontakt med Steffen Usterud, han hjelper deg gjerne.