ÅPNER KONTOR PÅ KALBAKKEN

Schala & Partners starter året med å åpne enda et kontor, denne gangen på Kalbakken.


Terje, Marius og Christopher er alle erfarne meglere som opp gjennom årene har vist til meget gode resultater og fornøyde kunder. Schala & Partners er svært begeistret for å ha denne gjengen med på laget som hovedpartnere på det nyåpnede kontoret på Kalbakken.

Groruddalen er kanskje det mest spennende boligmarkedet i Oslo, et sted som ikke har blitt satset skikkelig på. Forventningene for kontoret er å levere kvalitet og ta markedsandeler ved å være megleren “uten bindinger”, og kun fokusere på det som er viktig for kunden – nemlig boligsalget.

Tre erfarne meglere

Fellesnevneren for de tre meglerne, er et brennende engasjement for jobben. De yter den beste servicen for deg, som selger, og ikke minst gir den beste servicen til dine potensielle kjøpere som viser interesse for nettopp din bolig.

Erfaring, presentasjon, service, timing, tålmodighet og et brennende engasjement for jobben vil sørge for et best mulig resultat.

Mål for 2018

Kontoret på Kalbakken har som mål å spise markedsandeler i 2018 og gi kundene et kvalitetsløft på leveransen av i sin helhet. “Vi ønsker å levere et produkt som mangler i området. Vi vil gi kunder følelsen av at vi er der for kjøper og selger, uten å binde dem opp mot bank og forsikringsprodukter, OBOS-medlemskap etc” forteller daglig leder Terje Rindal.
Er du nysgjerrig på hvor mye boligen din er verdt eller har spørsmål rundt boligkjøp? Ta turen innom kontoret for en kopp kaffe og en prat, eller ta kontakt med enten Terje, Marius eller Christopher her.