DE NYE FARGENE TIL JOTUN 2018

Vi har latt oss inspirere av Jotun sine nye fargenyanser for 2018. I 2018 vil vi i hovedtrekk se rødbrune, gylne, grønne, blågrønne og nøytrale nyanser, sier Jotuns globale fargesjef, Lisbeth Larsen til LADY Inspirasjonsblogg.

Den rødbrune nyansen

Disse nyansene har holdt seg godt det siste året og fortsetter over til 2018. En av de fargene i den rødbrune nyansen, ifølge Jotun, blir LADY 20047 Blushing peach. Vi er veldig begeistret for den nye rolige, matte malingen LADY Pure Color. Den gir rommet et godt og avslappet preg som passer godt i de fleste hjem.
Noe som vi ser i flere og flere boliger, og vil se mer av i 2018 ifølge Jotun, er den rustikke kalkmalingen. Innenfor de rødbrune nyansene, anbefaler Jotun spesielt LADY Minerals kalkmaling, i fargen LADY 2771 Rustikk Terracotta.
 

Vår i luften med ferskennyanser

De deilige nyansene i fersken er elegante, lyse farger som passer godt inn hos de fleste, og både alene eller sammen med de nøytrale nyansene skaper et lyst og vårlig preg i rommene.
 

Nøytrale fargenyanser alene eller i kombinasjon.

Fra den nøytrale fargepaletten, er det LADY 10678 Space Jotun mener kommer til å gjøre det best i 2018. Denne klassiske beige fargen fungerer flott for seg selv, men blir også nydelig på lister, karmer eller i taket, i kombinasjon med de rødbrune nyansene. Denne nyansen passer nydelig inn i eldre bygårder med rosetter og lekre detaljer i taket eller lister.
 

Gylne følelser i vår

Populært i 2018 er de gylne nyansene. Spesielt trekker Jotun frem Oker og sennepsfargene som storfavoritter. Disse gylne nyansene er også flotte valg for kalkmaling der LADY 10683 Cashmere seiler opp som den største yndlingen.
Skal man tørre å gå litt mørkere i de gylne nyansene, er LADY 10963 Golden Bronze et riktig valg. Denne fargen er lett å kombinere med de nøytrale fargene og gir et nydelig, klassisk preg over rommet.
 

De lyse, gylne tonene av vår

Jotun trekker frem den nydelige fargen LADY 10246 Velvet, hvor du kan drømme deg bort fra de mørke vinterdagene. Fargen gir et friskt, men samtidig dempet preg over rommet, og er en ypperlig kombinasjonsfarge til både de grå, hvite og sorte nyansene.
 

Skap balanse i hjemmet

De grønne og blågrønne nyansene er med på å skape en god og balansert stemning i hjemmet. Fargen LADY 6352 Evening Green er et perfekt valg i kombinasjon med store, grønne planter, og du får et naturpreget, harmonisk rom. Evening Green gir et både frodig, men også sofistikert utrykk som vi mener passer meget godt til tre, gyldne metaller, silke og fløyel. Fargetonene fra jord og natur er flotte kombinasjoner mot den balanserte, svale grønn-nyansen. 
 
 
Kilder: LADY InspirasjonsbloggJotun A/S
Bilder: Alle foto fra Jotun A/S