ÅPNER KONTOR PÅ BAHAMAS!

Schala & Partners utvider atter en gang, og inntar et marked de ikke har vært tidligere. Denne gangen åpner de kontor på Bahamas!

Det mange tenker når de hører Bahamas er hvite strender, bølgebrus og sol. Men det er bare en liten del av øyen, og markedet der er levende og spennende. Etter flere turer til Bahamas har Schala & Partners sett et stort potensialet som ligger i denne regionen. De hadde egentlig ikke tenkt å utvide utover landegrensene, men ettersom resultatene her til lands har vært enestående gode mener ledelsen det neste fornuftige steget nå er å gå internasjonalt.

Åpner høsten 2018

Flere norske næringslivstopper ønsker både å bo og drive virksomhet i området, og Schala & Partners ønsker å være til stede for å bistå innen næringseiendom, fritidsbolig og privatbolig.
Kontoret er planlagt å åpne allerede til høsten 2018 med fire ansatte, noe de håper å doble i løpet av to års periode. Christine, Jørgen, Gunnar og Isak er de heldige meglerne som får byttet ut Osloværet med et litt varmere klima.
De nye meglerne tar sikte på å erobre ca 60-70% av eiendomsmarkedet de første 6 mnd, mye takket være solid salgstrening og fagkunnskapen de har med seg fra den norske eiendomsmeglerbransjen.
– Jeg tar med meg mann og barn, og flytter om tre måneder. Det er mye som må forberedes før alt er på plass, og det er selvfølgelig en utfordring å skulle skape seg et navn og rykte i et marked vi ikke har vært i før, forteller Christine. Hun er sikker på at dette blir en suksess, og er veldig stolt over å være en del av dette teamet.

Kjøpe eller selge på Bahamas?

Meglerkjeden er i dialog med de store flyselskapene om å etablere direkteruter, først og fremst for å øke salget av fritidsboliger til utenlandske kjøpere. Det er heller ikke å stikke under en stol at direkterute Oslo-Bahamas også vil gjøre ukespendling lettere for de ansatte på det nye kontoret.
Vet du om noen som skal kjøpe eller selge bolig på Bahamas? Gå inn på schalapartners.no og ta kontakt med enten Christine, Jørgen, Gunnar eller Isak.
 
NB: Dette var dessverre en aprilsnarr, selv om det hadde vært alle tiders å åpne kontor på Bahamas! 🙂