VÅREN OG SOMMERENS FARGER

Våren er i anmarsj, og flere klør i fingrene både for å plante, rydde eller friske opp hjemmet for våren og sommeren. Vi har samlet Jotun sine deilige vårfarger og tips.


Nyansene for våren har et deilig hint av sommer ifølge Jotun og gir oss et tidløst fargevalg. Ikke tenk trender, men velg det som passer for ditt hjem.

«Vi mennesker har på en eller annen måte alltid lyst til å fornye oss. Men noen ting er «evergreens», ting som alltid vil være der, som bestemors bakst, musikkslagere og møbelikoner. Slik er det med farger også. Det er et tydelig tegn for fargene vi liker å ha rundt oss akkurat nå, det trygge og tidløse, forklarer Lisbeth Larsen, global fargesjef i Jotun.» (Jotun.no)

Larsen forteller videre at vi ikke lenger ønsker å være trendy, men ønsker å velge selv. På samme tid er et godt tips å tenke enkle forandringer, for det er ikke så mye som skal til. Jotuns nye farger for vår og sommeren gir dette individuelle valget og gir rom for å kombinere det litt vågale med det trygge.

LADY Pure Color 8302 Laurbær og LADY Supreme Finish Matt 20047 Blushing Peach, Jotun A/S

Det er ikke så mye som skal til! Bare et par strøk med LADY Pure Color 20047 Blushing Peach gir garantert vår i stua!

 

Grønt er skjønt

LADY 8302 Laurbær har vært der i flere år og er en sikker vinner som er en spesielt flott vår grønn nyanse. Vi har sett den grønne nyansen kommer igjen nesten i alle sesongene, noe som kan se ut til at den tar mer og mer over den blå nyansen. Jotun anbefaler å eventuelt kombinere med en lysere nyanse som skaper en flott kombinasjon av det grønne.

LADY Aqua, 8302 Laurbær, Photo – Siren Lauvdal, Jotun A/S

Vårens soloppgang

En spennende kombinasjon for våren er å tørre å blande det rød med det grønne. Tenk deg de grønne deilige engene våren bringer frem blandet med duse røde toner som bringer fram den våre yre følelsen. Romantikken er i luften.
Jotun anbefalere for LADY 2859 Whispering Red som er et friskt fargevalg sammen med LADY 20047 Blushing Peach som er en deilig lys tidløs støvete rosa farge.

LADY 2859 Whispering Red, Jotun A/S

Svale gultoner

Gult er alltid en vinner for våren og sommeren. En av sesongens vinner for oss er den dempende duse gulfargen LADY 10683 Cashmere, som vi aldri blir lei. En farge tone som passer godt til dine grønne planter og lille kjøkkenhage. I samspill med vårens farger kommer denne gule nyansen i sitt rette element.

LADY Pure Color 10683 Cashmere, Jotun A/S


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kilder: LADY Inspirasjonsblogg – Jotun A/S
Bilder: Alle foto fra Jotun A/S