HER KAN DU SE FOTBALL-VM I OSLO!

Fotball-VM er endelig i gang, og det florerer med utesteder å se kampene helt frem til finalen 15. juli. Her er tre steder i Oslo hvor man virkelig får kjenne på atmosfæren og spenningen – både ute og inne!

Kontraskjæret:
Kontraskjæret har de siste årene blitt et naturlig og fantastisk samlingspunkt for å se sportsarrangementer på storskjerm utenfor husets fire vegger. Under fotball-VM er det også her TV2 har sine sendinger, og arrangørene håper at så mange som 250 000 personer er innom i løpet av mesterskapet for å se kampene på blant annet en 72 kvm stor skjerm. Her er det også mulig å kjøpe seg mat, men beregn å møte opp i god tid på solfylte dager. Det er det nok også verdt, for det kommer til å koke av fotballfeber. TV2 har også sine TV-sendinger herfra! 18 års aldersgrense.
Adresse: Kontraskjæret.
Mer info: https://www.fotballfesten.no/
Prindsens Hage:
Prindsen Hage åpnet i 2017, og kan friste med en 4000 kvm stor hage med servering, diverse spill, solstoler og et flust med lyslenker. Den ærverdige bakgården var i lang tid vært stengt for offentligheten, før initiativtakerne for blant annet Kulturhuset, Sukkerbiten og Vulkan Arena åpnet noe som sjeldent som en helt ny park og oase midt i sentrum. Fra utsiden er det kanskje vanskelig å se for seg hva som befinner seg bak veggene, men det er virkelig verdt turen – både under og etter VM. Om det blir for mye fotball kan man også ta med seg drikken og slenge seg ned i en av de mange hengekøyene eller solstolene på området. Det blir også quiz og premier, så her kan man kombinere både VM og avslapping. Aldersgrense 20 år.
Adresse: Storgata 26.
Mer info: https://www.facebook.com/events/228523847898275/
Bohemen:
Den tradisjonelle fotballpuben i Arbeidergata er til daglig den faste supporterpuben for flere klubber, og det er gjerne her man finner den harde kjernen. Bohemen omtaler seg selv som “fotballens tempel”, og veggen er helt dekket av fotball-memorabilia og drakter. Skulle det regne garanterer de stabile innetemperaturer og ektefølt fotballglede, både foran og bak baren. Her blir det også quiz, men forvent å kjempe om seieren mot supportere som kan sin fotballhistorie!
Adresse: Arbeidergata 2.
Mer info: https://www.facebook.com/Bohemen-Sportspub-194239784023712/
Andre steder som er verdt å dra innom under VM:
Ball: Møllergata 23 // https://www.facebook.com/ballOslo/
Pokalen: Vulkan 26 // https://www.facebook.com/pokalen/