SLIK LAGER DU EN HYGGELIG ARBEIDSKROK HJEMME

Nå som skolestart og sensommeren nærmer seg, har vi funnet frem de beste tipsene til å skape sin egen leseplass hjemme. En koselig lesekrok kan øke lysten til å prestere hjemme, enten du er student eller i en jobb.

Start med å finne aktuell plass og motivasjon!

Hvor i boligen liker du vanligvis å jobbe? Har du kanskje allerede en pult inne på soverommet? Hva med enden av spisebordet? Det er viktig med en god plass å sitte. Har du dette kan det dukke opp en ny motivasjon til å jobbe! Belysningen kan også ha mye å si, og det anbefales å sitte et sted hvor du får inn naturlig lys. Eventuelt kan det være lurt å skaffe seg en god leselampe.

Gjør om på plassen og dekorer!

Gjør det lettere for deg selv med gode oppbevaringsmuligheter og hold orden på arbeidsplassen. Hva med å investere i noen kule hyller eller bokser til å ha permer og skrivebøker i? Noen nye penner og tusjer? Ved å bruke disse mulighetene til å gjøre arbeidsplassen fin, vil det bli lettere og morsommere å bruke den. Planter har også god effekt. Det gir arbeidsplassen mer personlighet, og det sies at det gir forbedret fokus og konsentrasjon.

Teknologi hjelper!

De fleste som jobber hjemmefra bruker pc. Hva med å rydde opp i den for å skape mer orden før skolen starter? Lage egne mapper til hvert fag? Kanskje lage en studie-spilleliste? Det sies at musikk som spilles på et justert volum forbedrer konsentrasjonen din! Hva med å investere i et kult
headset eller en høyttaler? En lesekrok hjemme kan være mye mer enn dette, og kan bidra til underverker i arbeidet om man har riktig innstilling. Det er bare opp til deg hva som fungerer og hvordan du ønsker å ha det. Lykke til!