HØSTENS INTERIØRTRENDER

Denne høsten handler alt om å skape den behagelige varme romfølelsen. Vi har snakket med Sterre Matthea Sfrintzeris, interiørdesigner for Move boligstyling, om høstens trender.


En av trendene i år er å blande myke tekstiler. Her er nøkkelordene lin, viskose og velur. Dette gir en behagelig variasjon, samtidig som det gir en mykhet til hjemmet.
— Når det er kaldt og vått ute er det fantastisk deilig å komme hjem til et deilig teppe av viskose, eller legge seg ned i en myk velursofa»
Tepper med design er også på listen. Finn frem et stort teppe med mønster. Det setter prikken over i-en i hjemmet.
— Tepper under spisebord eller sofa skaper et mer behagelig hjem. En av mine favoritter er Layered sin viskosekolleksjon

Fine, myke gardiner av lin i duse nyanser er også på listen. Det varmer virkelig opp hjemmet ditt, og skaper en hyggelig og behagelig atmosfære, samtidig som det myker opp på mørke høstkvelder.

Den beige fargen har kommet tilbake for fullt. De duse fargene blandes sammen, både i tekstiler, materialer og farger på veggene. Fargene gir en god atmosfære inne.
— Man kan selvfølgelig blande varme farger sammen med kalde farger for å skape kontraster om man ønsker det. Men jeg syntes det er fint å skape varme elementer i hjemmet. 

Tapet fra Cole & Son


Runde former på gjenstander eller i form av lamper, vaser og speil gir også en mer avslappet følelse. Den bryter opp alle de rette linjene som finnes.
Aller sist er mønstertapet. Tapet er ofte det lille ekstra man trenger, om det er på soverommet eller i gangen.
— Tapetene til House of Hackney er en sikker vinner. Her kan du velge alt fra slanger, til fine store løv til å prege veggen hjemme, avslutter Sfrintzeris.
 
Bilder fra: entradition.com, Pintrest, Layered.com