TRE AV GAMLE OSLOS MEST ERFARNE MEGLERE DANNER NYTT ELITELAG I SCHALA & PARTNERS!

Med 25 års samlet bransjeerfaring, har de alle tre meglet lokalt i Gamle Oslo de siste fem årene.


Schala & Partners’ to nye tilskudd er de godt etablerte meglerprofilene Marita Friis Stensland og Mats Ergo, tidligere partnere og eiendomsmeglere hos Aktiv Eiendomsmegling avd. Grønland/Bjørvika. Med mange års erfaring og svært god lokalekspertise i bydelen, danner disse sammen med Robin Rodahl en meglertrio med høykonsentrert kompetanse og kvalitet. I ryggen har de fått med seg den dyktige Charlotte Davidsen og sammen blir de Schala & Partners avd. Bjørvika/Gamle Oslos nye “dream team”.

 
Hvilke fordeler gir det å forbli som megler i samme område?
“Selv om vi blir anbefalt på kryss og tvers i byen, har den lokale kompetansen her i Gamle Oslo vært en super styrke for å få til gode boligsalg. Å kunne vise en ekte kjærlighet for bydelen og nabolaget på visningene gir boligkjøperne en vesentlig økt trygghet. Mange vet ofte lite om området, og derfor lener seg på meglerens erfaringer.” Marita Friis Stensland
 
 

 
Er det også personlige årsaker til hvorfor du vil jobbe i bydelen?
“Ja, definitivt. Jeg elsker Gamle Oslo og Bjørvika! Bydelen byr på en herlig miks av det historiske 1800-tallet med klassiske bygårder og romantiske trehus samtidig som nymoderne Bjørvika ferdigstilles bit for bit rett på andre siden av gangbroen. Menneskene her er også fine, joviale og jordnære! Jeg liker spesielt godt at det er en stor andel 
førstegangskjøpere og selgere. Det gir meg en økt omsorgsrolle for noen som aldri har kjøpt eller solgt bolig før. Det føles godt å gi kundene trygghet og ta de under vingen!” Mats Ergo
 
Sammen med Marita og Mats, begynte også avdelingens nye kontorsjef og backoffice, Charlotte Davidsen. Hun bærer med seg en imponerende bagasje med meglerbrevet og fem års erfaring fra Nordvik & Partners.
“Bitene begynner virkelig å falle på plass for Schala & Partners avd. Bjørvika/Gamle Oslo, og jeg er uendelig stolt av laget vi har satt sammen!” uttrykker Robin Rodahl, som er avdelingens daglige leder.