RESTAURANTER PÅ TORSHOV & SAGENE

Torshov & Sagene har mange fine steder å spise på. Her har vi samlet de beste anbefalingene fra Osloby.


De beste restaurantene på Sagene:
Tandoori hut– Denne pakistanske restauranten ligger et steinkast unna Sagene kirke. Populær i nærmiljøet, og verdt å stikke innom hvis man er i strøket.
Sagene Lunsjbar – Denne gamle trebygningen har vært serveringssted i mange år, og serverer god norsk hjemmelaget tradisjonskost.
Bamboo– Rimelig restaurant fra 2005 midt i hjertet av Sagene, med fokus på thailandsk, vietnamesisk, kinesisk og japansk mat.
Nazar Cafe – Familiedrevet kafé som ligger i Sagene samfunnshus med tyrkisk og internasjonal meny.
Helt rått – Liten, lokal sushirestaurant med catering og takeaway. I tillegg til sushi serverer de også nudler, supper og varme risretter.
 

De beste restaurantene på Torshov:

Cafe Teater – Italienskinspirert meny. Sjarmerende, rimelig og med overraskende god mat. Uteservering fra april til oktober.
Caminito cafe og pizzeria– Cafe og pizzeria på Torshov med argentinsk fokus. Skikkelig god pizza og hjemmekoselig miljø.
Lupo – På Lilleborg Torg ligger denne koselige restauranten. Lupo er en norsk restaurant som lager og serverer mat basert på italienske tradisjoner. De bruker mye kortreiste og økologiske råvarer i maten.
Astral – Dette vakre spisestedet finner du også ved Lilleborg Torg. Astral har ingen à la carte, men serverer en seksretters meny. De serverer et stjernemåltid til en god pris, og setter norske rådvarer i fokus.
Hvaskjer – Om du er glad i kjøtt er dette stedet for deg, da en av hovedrettene er en kilo entrecôte. I tillegg er det cocktailbar, scene og arcaderom for de spilleglade.
 
Kilde: Osloby