ROMJULSAKTIVITETER

Oslo er litt stillere og litt roligere i romjulen, men det trenger ikke nødvendigvis bety at du ikke kan oppleve nye ting.

Skulpturparken i Ekebergparken

Har du ikke vært i Ekebergparken og sett på skulpturene som står og henger rundt omkring? Bruk en dag av romjulen til å få litt frisk luft, forbrenne litt ribbefett og se på skulpturene.

Gatekunst i Oslo

Visste du at VisitOslo har sitt eget interaktive kart der du kan se hvor den beste gatekunsten og grafittien i Oslo er? De anbefaler å starte ved Tøyen t-bane.
Klikk på denne linken for å få opp kartet.

Julestemning i Karl Johan

Om du ikke har sett deg trøtt på julepynt og julestemning, så bør du ta turen til Spikersuppa i Oslo sentrum. Her finner du julemarkedet “Jul i vinterland” som er åpent helt frem til 30.desember. Her har de salgsboder med flott julepynt og juledelikatesser, og et stort pariserhjul der du kan se Oslo fra en litt annen vinkel enn tidligere. Du kan også finpusse på skøyteferdighetene med en liten skøyterunde på isen.

Utstillinger

I Munchmuseet finnes Edvard Munchs gave til Oslo by. Den inneholder bl.a. 1 100 malerier, 4 500 tegninger og akvareller, 18 000 grafiske arbeider, 6 000 bøker, brev og andre dokumenter.
Astrup Fearnley-samlingen er en av Nord-Europas viktigste samlinger av moderne kunst og samtidskunst. I tillegg har museet skiftende utstillinger med ledende samtidskunstnere. Museets samling fokuserer på individuelle banebrytende verk, snarere enn hele epoker og bevegelser.

Oslo Vinterpark

Er du rastløs etter utallige familiemiddager og trenger å få ut litt energi? Oslo vinterpark har åpent fra 25.desember, og har 11 heiser, 18 nedfarter og en fallhøyde på 381 meter!
Priser: Voksen: 430 kr, Barn 7-15år: 340 kr